Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ενδιαφέρον ουγγρικών επιχειρήσεων να επενδύσουν σε Ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων

ΑρχικήΝέαΕνδιαφέρον ουγγρικών επιχειρήσεων να επενδύσουν σε Ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων
spot_img

cibum team


  Το ενδιαφέρον ουγγρικών επιχειρήσεων να επενδύσουν στη χώρα μας αποκάλυψε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στύλιος ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής στο Ελληνο-Ουγγρικό Επιχειρηματικό Φόρουμ, μαζί με τον Ούγγρο Υπουργό Εξωτερικών και Εμπορίου, Péter Szijjártó.

«Υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από ουγγρικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στη χώρα μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στύλιος και προσέθεσε: «Για τον λόγο αυτό, παρουσίασα την αναπτυξιακή στρατηγική που έχουμε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το πόσο φιλική στην επιχειρηματικότητα έχει γίνει η Ελλάδα με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

- Advertisement -

Το Φόρουμ διοργανώθηκε από την πρεσβεία της Ουγγαρίας και έλαβε χώρα στην Αθήνα. Σε αυτό συμμετείχαν στελέχη και εκπρόσωποι ελληνικών και ουγγρικών επιχειρήσεων, οι οποίες ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στη χώρα μας. Μεταξύ αυτών ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για επιχειρηματική δραστηριότητα στον διατροφικό τομέα.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα