Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επέκταση Ελληνικών επιχειρήσεων στις Αραβικές χώρες.

ΑρχικήΝέαΕπέκταση Ελληνικών επιχειρήσεων στις Αραβικές χώρες.
spot_img

cibum team

Το Αραβο-Ελληνικ Επιμελητήριο, πιστό στην «εντολή» του και ανανεώνοντας την πρόθεσή του να εξοπλίσει τις ελληνικές επιχειρήσεις με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και τα απαραίτητα εργαλεία που θα τις ενισχύσουν στην προσπάθειά τους να επεκταθούν στις αραβικές χώρες και να αυξήσουν το εμπορικό ισοζύγιο με αυτές, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διοργανώνει ακόμη μία σημαντική διαδικτυακή εκδήλωση, την επιχειρηματική συνάντηση “Greece – N. Africa e-Business Gathering (Algeria – Egypt – Libya – Morocco – Tunisia): Friendship & Cooperation in the Mediterranean”, στις 7 Απριλίου τ.ε., στις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος).

 Επί του παρόντος, το εμπορικό ισοζύγιο της Ελλάδας με τις εν θέματι αραβικές χώρες πλησιάζει τα 3 δισ. ευρώ ενώ, υπάρχει η δυνατότητα ανόδου του, κυρίως εάν οι χώρες αυτές γίνουν αντιληπτές ως πύλη εισόδου σε άλλες αφρικανικές αγορές. Ομιλίες και παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, από Άραβες Πρέσβεις και Επιτετραμμένους στην Ελλάδα, από τους Έλληνες Συμβούλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων που βρίσκονται διαπιστευμένοι στα αραβικά κράτη, καθώς και υψηλού επιπέδου ομιλητές από όλες τις συμμετέχουσες χώρες.

 Οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μέσω μηνυμάτων (chatting) ή βιντεοκλήσης με τους συμμετέχοντες από την αραβική πλευρά.

 Οι ομιλίες θα διεξαχθούν σε ελληνικά και αραβικά, ενώ η δικτύωση μεταξύ Ελλήνων και Αράβων συμμετεχόντων θα γίνει στην αγγλική ή κάποια άλλη γλώσσα κοινής συνεννόησης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο