Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Coca Cola και Ferrero δημιούργησαν νέα καραμέλα με γεύση Sprite!

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαCoca Cola και Ferrero δημιούργησαν νέα καραμέλα με γεύση Sprite!
spot_img

H Ferrero συνεργάστηκε με την Coca-Cola Co για να λανσάρει το Τic Tac Sprite.

Η ειδική έκδοση Tic Tac Sprite κυκλοφόρησε στη Γαλλία αυτή την εβδομάδα, με σχέδιο να κυκλοφορήσει το προϊόν σε 20 χώρες φέτος. Τα Tic Tac με γεύση λεμόνι-λάιμ και Sprite έχουν χρώμα κίτρινο και συσκευάζονται με πράσινες ετικέτες. Το προϊόν κυκλοφόρησε με τρεις παραλλαγές συσκευασιών και τέσσερις διαφορετικές επιλογές μεγέθους και βάρους.

- Advertisement -

«Η επιτυχημένη συνεργασία μας με την The Coca-Cola Company σηματοδότησε τη συνεύρεση δύο από τις εμβληματικές παγκόσμιες μάρκες τροφίμων και ποτών», δήλωσε ο παγκόσμιος διευθυντής μάρκετινγκ της Ferrero, Scott Perry, από την παγκόσμια ομάδα Tic Tac. «Και οι δύο μάρκες αγαπιούνται παγκοσμίως επειδή φέρνουν στην αγορά προϊόντα εξαιρετικής γεύσης. Είμαστε πάντα σε επιφυλακή για το πώς να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις αισθήσεις των καταναλωτών, επομένως η ευκαιρία να δημιουργήσουμε το πρώτο Tic Tac εμπνευσμένο από τη χαρακτηριστική γεύση της Sprite, ήταν πολύ καλή για να χάσουμε».

Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία μεταξύ της The Coca-Cola Co. και της Ferrero. Το 2019, οι εταιρείες κυκλοφόρησαν την Tic Tac Coca-Cola. Με παρόμοιο τρόπο, αυτό το κοινό προϊόν κυκλοφόρησε σε 70 χώρες σε τρεις παραλλαγές συσκευασίας διπλής επωνυμίας.

Η Tic Tac Coca Cola εξακολουθεί να διανέμεται στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το τέλος του 2023.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα