ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαElevate Greece: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για επιδοτήσεις, σε πληγείσες από την...

Elevate Greece: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για επιδοτήσεις, σε πληγείσες από την πανδημία, επιχειρήσεις

1 λεπτά ανάγνωσης

Χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ ύψους 34 εκατ. ευρώ για κεφάλαιο κίνησης

Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση του Κεφαλαίου Κίνησης με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης για νεοφυείς επιχειρήσεις, που επλήγησαν από την πανδημία, αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

- Advertisement -

   «Με σχέδιο ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την 2η πρόσκληση ΕΣΠΑ 34 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση του Κεφαλαίου Κίνησης με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης για τις νεοφυείς επιχειρήσεις “Elevate Greece” που επλήγησαν από την πανδημία», επισημαίνει στην ανάρτησή του.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ανακαλείται γιαούρτι μεγάλης εταιρείας λόγω S. aureus – Ένα σπάνιο περιστατικό επιμόλυνσης με σταφυλόκοκκο σε εμπορικό γιαούρτι

Γιατί η επιμόλυνση εμπορικού γιαουρτιού είναι ασυνήθιστη και ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους καταναλωτές - Του Νίκου Γδοντέλη

Η ΕΕ εγκρίνει την πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες – Τι προβλέπει η απόφαση και τι έδειξε η αξιολόγηση της EFSA

Η πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες εγκρίθηκε από την ΕΕ μετά από αξιολόγηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της EFSA.

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.