Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
25.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ενισχυμένα τα οικονομικά μεγέθη της Βογιατζόγλου Systems το 2021

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΕνισχυμένα τα οικονομικά μεγέθη της Βογιατζόγλου Systems το 2021
spot_img

Ο όμιλος Βογιατζόγλου Systems κατέχει ηγετική θέση στον εξοπλισμό καταστημάτων, αποθηκών και κέντρων διανομής

Στο ποσό των 28,17 εκατ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Βογιατζόγλου Systems AE για την χρήση 2021, παρουσιάζοντας αύξηση 18,01% σε σχέση με τη χρήση του 2020 (23,87 εκατ. ευρώ).

- Advertisement -

Ο όμιλος VOYATZOGLOU με παρουσία στην Ελλάδα και την Ρουμανία κατέχει από το 1992 ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στην επίπλωση καταστημάτων Retail και στον εξοπλισμό Αποθηκών και Κέντρων διανομής με συστήματα που καλύπτουν από απλές ανάγκες αποθήκευσης έως και αυτοματοποιημένες λύσεις (Industry 4.0) που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των intralogistics.

   Τα μικτά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 9,63 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 28,79% έναντι της προηγούμενης χρήσης 2020 (7,48 εκατ. ευρώ). Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν στα 3,74 εκατ. ευρώ από 1,66 εκατ. ευρώ το 2020.

Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT) διαμορφώθηκαν στα 2,91 εκατ. ευρώ από 829.000 ευρώ το 2020. Τα αποτελέσματα προ φόρων εμφάνισαν κέρδη ύψους 2,67 εκατ. ευρώ από κέρδη 504.000 ευρώ το 2020, ενώ τα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας εμφάνισαν κέρδη ύψους 2,10 εκατ. ευρώ (έναντι κερδών ύψους 264.000 ευρώ το 2020).

   Ο τζίρος της μητρικής εταιρείας διαμορφώθηκε στα 19,20 εκατ. ευρώ έναντι 13,76 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρήση παρουσιάζοντας αύξηση κατά 39,58%. Τα μικτά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 6,78 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 40,39% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση 2020 (4,83 εκατ. ευρώ). Τα αποτελέσματα προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) εμφάνισαν κέρδη ύψους 2,63 εκατ. ευρώ (κέρδη ύψους 724.000 ευρώ το 2020). Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων (EBIT) έφτασαν τις 2,04 εκατ. ευρώ (κέρδη 130.000 ευρώ το 2020). Τα αποτελέσματα προ φόρων της μητρικής εμφάνισαν κέρδη ύψους 1,93 εκατ. ευρώ έναντι κερδών ύψους 144.000 ευρώ το 2020, ενώ τα αποτελέσματα μετά από φόρους της μητρικής παρουσίασαν κέρδη ύψους 1,65 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών ύψους 50.000 ευρώ την χρήση του 2020. 

AΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα