Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ: Διεθνείς διακρίσεις από το iTQi

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΦέτα ΟΛΥΜΠΟΣ: Διεθνείς διακρίσεις από το iTQi
spot_img

Για ακόμη μια φορά η ΟΛΥΜΠΟΣ βραβεύτηκε από τον διεθνή διαγωνισμό Superior Taste Awards 2022, (iTQi) του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης –  οργανισμού εγνωσμένου κύρους για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης.

Συνολικά βραβεύτηκαν 3 προϊόντα για την εξαιρετική τους ποιότητα και ανώτερη γεύση. Πιο συγκεκριμένα :

  • Το ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΟΛΥΜΠΟΣ 5% κατέκτησε το Superior Taste Award με 3 αστέρια
  • Το ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΟΛΥΜΠΟΣ 2% και
  • η ΦΕΤΑ ΟΛΥΜΠΟΣ έλαβαν το Superior Taste Award με 2 αστέρια

Όλα παρασκευασμένα από Ελληνικό γάλα που κρύβει μέσα του τις ηλιαχτίδες και τον ανθό από τα λιβάδια του τόπου μας.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ, ο μεγαλύτερος εισκομιστής Ελληνικού γάλακτος, με περισσότερους από 3.300 ντόπιους παραγωγούς, είναι υπερήφανη για τα προϊόντα και τους ανθρώπους της.

Οι νέες διακρίσεις έρχονται να προστεθούν σε πολλές άλλες, επιβραβεύοντας την κορυφαία ποιότητα ΟΛΥΜΠΟΣ με τρόφιμα που παρασκευάζονται από τα γεννήματα της μητέρας φύσης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο