Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γ. Λιανός: Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των σημαντικότερων σημείων συμφόρησης σε συγκεκριμένες αλυσίδες αξίας τροφίμων

ΑρχικήPicksNews LineΓ. Λιανός: Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των σημαντικότερων σημείων συμφόρησης σε συγκεκριμένες αλυσίδες αξίας τροφίμων
spot_img

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού επισήμανε πως χρειάζεται συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των σημαντικότερων σημείων συμφόρησης σε συγκεκριμένες αλυσίδες αξίας τροφίμων

«Ο πληθωρισμός των τροφίμων είναι μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή. Μέρος του προβλήματος μπορεί να οφείλεται στα διάφορα σημεία συμφόρησης που υπάρχουν σε ορισμένες παγκόσμιες αλυσίδες αξίας τροφίμων, ιδίως μετά τον Covid-19 και τις τρέχουσες γεωπολιτικές εντάσεις (πόλεμος στην Ουκρανία, κυρώσεις κ.λπ.)».

Αυτό σημειώνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Γιάννης Λιανός σε πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ προσθέτει:

«Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να προχωρήσουμε σε μια Παγκόσμια Πρωτοβουλία για Ανταγωνιστικές Αλυσίδες Αξίας Τροφίμων ως μια συλλογική προσπάθεια ενός συνασπισμού αρχών ανταγωνισμού για τη χαρτογράφηση της αναδυόμενης κατάστασης και την αντιμετώπιση των σημαντικότερων σημείων συμφόρησης σε συγκεκριμένες αλυσίδες αξίας τροφίμων».

ΑΠΕ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Food Experts’ Awards: “Άνοιξαν” τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου Τροφίμων και Ποτών

To Cibum ανακοινώνει και επίσημα τα FEA, τα βραβεία αναγνώρισης και επιβράβευσης της προόδου στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών.

TomKat Solution: Η απάντηση στο πολυστυρένιο με νέα, βιώσιμη και έξυπνη συσκευασία

Η εταιρεία TomKat Global Solutions δημιουργεί μια νέα συσκευασία ως εναλλακτική του πολυστυρένιου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 10 φορές και διαθέτει σύστημα ιχνηλασιμότητας.

Ευρωπαϊκή επιδημία Salmonella Mbandaka από κοτόπουλο – 196 κρούσματα, ένας νεκρός

Οι αρχές προειδοποιούν ότι ο κίνδυνος δηλητηριάσεων εξακολουθεί να υπάρχει καθώς δεν έχει εντοπιστεί η εστία.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα