Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Galaxy: Το ελληνικό ξύδι “θαύμα” που ταξιδεύει στα πέρατα της γης!

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαGalaxy: Το ελληνικό ξύδι "θαύμα" που ταξιδεύει στα πέρατα της γης!
spot_img

Η Πολυβραβευμένη “Galaxy” με την ποικιλία μπαλσάμικων ξιδιών συνομιλεί με το Cibum στη Detrop.

Της Δέσποινας Χάρου

- Advertisement -

Κατά τη βόλτα μου στη Detrop, που έγινε 18-20 Φεβρουαρίου στη ΔΕΘ – HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη, ως λάτρης του ξυδιού και του μπαλσάμικου, έπεσε το μάτι μου στην εταιρεία Galaxy, που παράγει διάφορα είδη ξυδιού, μουστάρδας, μπάρμπεκιου sauce καθώς και χυμό λεμόνι. Η Galaxy διαθέτει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία κρέμας μπαλσάμικου όπως, με ρόδι, πορτοκάλι, μέλι και σύκο.

Συνεπής στο ραντεβού της με τη Detrop τα τελευταία 20 χρόνια κρατάει συνεχή επαφή με τον
καταναλωτή, όπως μας είπε ο συνιδρυτής της εταιρίας κ. Πολυχρόνης Μαβίδης, τα λόγια του οποίου με έκαναν να καταλάβω πόση σημασία έχει για την Galaxy η ποιότητα αλλά και η γεύση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως η εταιρία κατάφερε να αποσπάσει 7 βραβεία ανώτερης γεύσης από το International Taste Institute και το International Taste & Quality Institute, σε κρέμες μπαλσάμικο, μπάρμπεκιου sauce καθώς και για τη μουστάρδα.

Το αξιοσημείωτο είναι πως κάθε φορά που συμμετείχε στο διαγωνισμό η εταιρία, αποσπούσε και ένα βραβείο. Ωστόσο η Galaxy συμμερίζεται και τη βιωσιμότητα. Όπως μας ανέφερε ο κ. Μαβίδης,
η παραγωγή των συσκευασιών στο 90% είναι δική τους και αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Επιπλέον τον Οκτώβριο του 2021 η εταιρία προέβη σε συρρίκνωση του πάχους του πλαστικού κατά 10%, εξοικονομώντας 21 τόνους πλαστικού ετησίως.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη μονάδα παραγωγής που το 2020 παρουσίασε ανάπτυξη κατά 30%, εξάγει προϊόντα σε 20 χώρες, αγορές που αποτελούν το 35% του τζίρου της. Μια εντατική προσπάθεια, θα λέγαμε, να αναδειχθούν τα ελληνικά προϊόντα και μαζί με αυτά και η ελληνική βιομηχανία τροφίμων.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα