Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
19.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ πιστοποιήθηκαν από την TÜV AUSTRIA Hellas με το “ΟΚ Recycled”

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ πιστοποιήθηκαν από την TÜV AUSTRIA Hellas με το "ΟΚ Recycled"
spot_img

Η TÜV AUSTRIA Hellas, Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων, ολοκλήρωσε την διαδικασία πιστοποίησης της Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης ΟΚ Recycled.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η TÜV AUSTRIA Hellas, με το πρότυπο ΟΚ Recycled καθορίζει το ποσοστό του ανακυκλωμένου πλαστικού στο τελικό προϊόν. H Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε πιστοποίησε περίπου 200 διαφορετικά προϊόντα για την χρήση 30% ανακυκλωμένου πλαστικού. Με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία εξοικονόμησε 597,92 tn παρθένου πλαστικού, συμβάλλοντας έμπρακτα στο όραμα μιας βιώσιμης ανάπτυξης και προωθώντας μια φιλική προς το περιβάλλον κατανάλωση.

«Η υψηλού κύρους πιστοποίηση ΟΚ Recycled με την υπογραφή του κορυφαίου Οργανισμού TÜV AUSTRIA Hellas, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους πλαστικού, απαντά αποτελεσματικά στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, όπου οι καταναλωτές αναζητούν φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, παρέχει αξιοπιστία στις περιβαλλοντικές προδιαγραφές των οργανισμών και αναβαθμίζει το περιβαλλοντικό προφίλ των εταιρειών και των παραγωγών» όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο