Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
11.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η σειρά “επιλέγουμε” ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδείχθηκε «Προϊόν της χρονιάς 2023»

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ σειρά "επιλέγουμε" ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδείχθηκε «Προϊόν της χρονιάς 2023»
spot_img

Η καινοτόμα προϊοντική σειρά συνδυάζει επιλεγμένα σιτηρά & όσπρια με εκλεκτά λαχανικά, δημιουργώντας τέσσερα νόστιμα γεύματα.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διακρίθηκε για ακόμη μία χρονιά στα πρόσφατα βραβεία καινοτομίας «Προϊόν της χρονιάς 2023», με τη σειρά «Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης να αναδεικνύεται  από τους καταναλωτές «Προϊόν της χρονιάς». Η τελετή απονομής των βραβείων για τον μεγαλύτερο θεσμό σχετικά με την προϊοντική καινοτομία διεθνώς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

- Advertisement -

Η σειρά «Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης ξεχώρισε αμέσως μετά το λανσάρισμά της, τόσο με την ενθουσιώδη προτίμηση που απέσπασε από το καταναλωτικό κοινό, όσο και με την εμπιστοσύνη που έδειξε σε αυτήν το λιανεμπόριο με την ευρεία τοποθέτηση και των τεσσάρων κωδικών.

Πρόκειται για μια καινοτόμο προϊοντική σειρά που συνδυάζει επιλεγμένα σιτηρά & όσπρια με εκλεκτά λαχανικά, δημιουργώντας τέσσερα νόστιμα γεύματα, που προσφέρουν στον οργανισμό δύναμη και ευεξία και μπορούν να καταναλωθούν ως κυρίως γεύμα, συνοδευτικό ή κρύα σαλάτα. Τα προϊόντα ξεχωρίζουν για τη μοναδική γεύση τους, τον

ιδανικό συνδυασμό των λαχανικών με τα σιτηρά και τα όσπρια, καθώς και για την ευκολία προετοιμασίας τους, αφού είναι έτοιμα σε μόλις 5 λεπτά στα μικροκύματα ή σε αντικολλητικό σκεύος. Η συσκευασία τους αποτελεί σημαντική καινοτομία για τον χώρο των καταψυγμένων προϊόντων, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε μικροκύματα και είναι 100% ανακυκλώσιμη, συμβάλλοντας σημαντικά στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα