Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η σειρά “επιλέγουμε” ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδείχθηκε «Προϊόν της χρονιάς 2023»

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ σειρά "επιλέγουμε" ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αναδείχθηκε «Προϊόν της χρονιάς 2023»
spot_img

Η καινοτόμα προϊοντική σειρά συνδυάζει επιλεγμένα σιτηρά & όσπρια με εκλεκτά λαχανικά, δημιουργώντας τέσσερα νόστιμα γεύματα.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ διακρίθηκε για ακόμη μία χρονιά στα πρόσφατα βραβεία καινοτομίας «Προϊόν της χρονιάς 2023», με τη σειρά «Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης να αναδεικνύεται  από τους καταναλωτές «Προϊόν της χρονιάς». Η τελετή απονομής των βραβείων για τον μεγαλύτερο θεσμό σχετικά με την προϊοντική καινοτομία διεθνώς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η σειρά «Επιλέγουμε» Μπάρμπα Στάθης ξεχώρισε αμέσως μετά το λανσάρισμά της, τόσο με την ενθουσιώδη προτίμηση που απέσπασε από το καταναλωτικό κοινό, όσο και με την εμπιστοσύνη που έδειξε σε αυτήν το λιανεμπόριο με την ευρεία τοποθέτηση και των τεσσάρων κωδικών.

Πρόκειται για μια καινοτόμο προϊοντική σειρά που συνδυάζει επιλεγμένα σιτηρά & όσπρια με εκλεκτά λαχανικά, δημιουργώντας τέσσερα νόστιμα γεύματα, που προσφέρουν στον οργανισμό δύναμη και ευεξία και μπορούν να καταναλωθούν ως κυρίως γεύμα, συνοδευτικό ή κρύα σαλάτα. Τα προϊόντα ξεχωρίζουν για τη μοναδική γεύση τους, τον

ιδανικό συνδυασμό των λαχανικών με τα σιτηρά και τα όσπρια, καθώς και για την ευκολία προετοιμασίας τους, αφού είναι έτοιμα σε μόλις 5 λεπτά στα μικροκύματα ή σε αντικολλητικό σκεύος. Η συσκευασία τους αποτελεί σημαντική καινοτομία για τον χώρο των καταψυγμένων προϊόντων, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε μικροκύματα και είναι 100% ανακυκλώσιμη, συμβάλλοντας σημαντικά στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο