Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Nestlé: Νέες φυτικές επιλογές για επαγγελματίες barista σε όλο τον κόσμο

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαNestlé: Νέες φυτικές επιλογές για επαγγελματίες barista σε όλο τον κόσμο
spot_img

Νέα γκάμα εναλλακτικών γαλακτοκομικών προϊόντων για την εστίαση, από τη Nestlé.

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν μια φυτική εναλλακτική στο πρωινό τους latte, είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει, οι baristas σε όλο τον κόσμο αναζητούν επιλογές που παρέχουν τη σωστή γεύση και υφή.

Για να ανταποκριθεί σε αυτή τη ζήτηση, η Nestlé Professional έχει αυξήσει τη γκάμα εναλλακτικών γαλακτοκομικών προϊόντων φυτικής προέλευσης για επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων, αξιοποιώντας την παγκόσμια τεχνογνωσία της Nestlé στην Ε&Α σχετικά με την καινοτομία με βάση τα φυτά. Μοιράζεται επίσης αυτή την τεχνογνωσία με baristas και άλλους παρόχους εκτός σπιτιού με μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων με επικεφαλής την ομάδα της Nestlé Professional.

Ο Ζήνων Μανδραλής, Επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης της Nestlé Professional λέει: “Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους baristas και στους πελάτες μας φυτικές εναλλακτικές που είναι πολύ εύκολο να αφριστούν, φτιάχνοντας το τέλειο latte ή καπουτσίνο. Οι επιστήμονες, οι προγραμματιστές προϊόντων και οι baristas συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα είναι επίσης εξαιρετικής γεύσης και θρεπτικά, με τη σωστή υφή αφρού, αίσθηση στο στόμα και εμφάνιση».

Νέες προσθήκες

Το επίκεντρο των πρόσφατων λανσαρισμάτων εκτός σπιτιού ήταν στην Ασία: ένα φυτικό ποτό καρύδας Nestlé Barista κυκλοφόρησε στην Ταϊλάνδη νωρίτερα αυτό το έτος, κυρίως για χρήση σε κρύα ροφήματα για να καλύψει τις προτιμήσεις των καταναλωτών εκεί.

Στην Κίνα, η Nestlé κυκλοφόρησε δύο νέες εναλλακτικές λύσεις φυτικής προέλευσης γαλακτοκομικών προϊόντων – ένα με βάση το μπιζέλι και ένα με βάση τη βρώμη – με την επωνυμία Nestlé Barista . Τα ποτά αναπτύχθηκαν από baristas και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ζεστό και κρύο καφέ και τσάι που ανταποκρίνονται στα τοπικά γούστα.

Επιπλέον, ένα εναλλακτικό γαλακτοκομικό με επίκεντρο τον barista που παρασκευάζεται με μπιζέλια κυκλοφόρησε με την επωνυμία Nestlé Barista και κυκλοφόρησε στη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν και τη Σιγκαπούρη.

Στη Λατινική Αμερική, το φυτικό ποτό βρώμης Nature’s Heart Barista κυκλοφόρησε στη Βραζιλία στα τέλη του 2022 για ζεστές και κρύες εφαρμογές. Το ρόφημα αχνίζεται και χύνεται εύκολα – καθιστώντας το ιδανικό για latte art.

Η μάρκα Nature’s Heart κυκλοφόρησε επίσης μια κρέμα φυτικής βάσης σε σκόνη με βάση το ρύζι, σχεδιασμένη για αυτόματες μηχανές Nescafé . Αυτό το νέο προϊόν δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες με μηχανήματα αυτοεξυπηρέτησης να μπορούν να προσφέρουν φυτικά ποτά και στους καταναλωτές τους.

Εκτός από τις προσφορές εκτός σπιτιού που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, η Nestlé διαθέτει ένα ισχυρό και αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο φυτικών εναλλακτικών προϊόντων αντί των γαλακτοκομικών που οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν στο σπίτι. Μια πρόσφατη προσθήκη στον χώρο του λιανικού εμπορίου είναι τα φυτικά ροφήματα βρώμης και φάβας που κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ με την επωνυμία natural bliss .

Δυνατότητες Ε&Α για εναλλακτικές λύσεις γαλακτοκομικών προϊόντων

Με ευρεία τεχνογνωσία καινοτομίας τόσο στα γαλακτοκομικά προϊόντα όσο και στις εναλλακτικές λύσεις στα γαλακτοκομικά, η Nestlé είναι καλά εξοπλισμένη για να παρέχει σχετικές λύσεις για χρήση εκτός σπιτιού σε διάφορες χώρες.

Αυτή η εργασία καθοδηγείται κυρίως από ειδικούς Ε&Α στο μεγαλύτερο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Nestlé για γάλα και εναλλακτικές λύσεις γάλακτος στο Konolfingen της Ελβετίας. Το κέντρο συνεργάζεται στενά με την ομάδα Ε&Α της Nestlé Professional στο Orbe της Ελβετίας για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα είναι προσαρμοσμένα για χρήση σε επαγγελματικά μηχανήματα σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Μέσω των περιφερειακών κέντρων καινοτομίας της Nestlé, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, τα προϊόντα προσαρμόζονται περαιτέρω στις τοπικές γευστικές προτιμήσεις, στην ποικιλία του μενού ποτών και στις διατροφικές ανάγκες.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο