ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΟ Christian Seel νέος διευθύνων σύμβουλος στην Pernod Ricard Hellas

Ο Christian Seel νέος διευθύνων σύμβουλος στην Pernod Ricard Hellas

2 λεπτά ανάγνωσης

Η Pernod Ricard Hellas ανακοίνωσε την ανάληψη των καθηκόντων του Christian Seel ως νέου διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, με ισχύ από την 1η Ιουλίου 2026.

Στο νέο του ρόλο, ο Christian Seel θα ηγηθεί της ελληνικής θυγατρικής του Ομίλου Pernod Ricard, αναφερόμενος στη διοίκηση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και συμμετέχοντας στη Διοικητική Επιτροπή της Pernod Ricard Southeastern Europe.

- Advertisement -

Με περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής πορείας στον Όμιλο Pernod Ricard, ο Christian διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στον χώρο του Marketing και της εμπορικής ανάπτυξης. Πριν από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, κατείχε τη θέση του Marketing Director Southern Europe, ενώ στο παρελθόν είχε ηγηθεί της λειτουργίας Marketing σε σημαντικές αγορές της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων η Δανία, η Πολωνία, η Γερμανία και η Ισπανία.

Η Pernod Ricard Hellas με ανακοίνωσή της καλωσορίζει τον Christian Seel στη νέα του θέση και προσβλέπει στη συνέχιση της αναπτυξιακής της πορείας, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία και τη δυναμική της στην ελληνική αγορά.

- Advertisement -

Η Pernod Ricard Hellas δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1990 και αποτελεί μέλος του Ομίλου παραγωγής και διανομής οινοπνευματωδών ποτών Pernod Ricard. Η εταιρεία διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 240 διεθνώς αναγνωρισμένων brands, όπως τα Chivas Regal, Absolut, Jameson, Beefeater και Mumm, καθώς και εμβληματικά ελληνικά προϊόντα όπως το Ούζο Mini.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Φ. Γαΐτης στο cibum: «Έτρωγα όλο το φαγητό μου, αλλά δεν κατάλαβα πώς βοήθησα τα παιδάκια στην Αφρική»

Ο Έλληνας επιστήμονας Τροφίμων Φ. Γαΐτης εξηγεί γιατί η αφθονία τροφίμων δεν βάζει τέλος στην πείνα.

Nestlé: Αγωγή του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας για αρσενικό, μόλυβδο και κάδμιο σε βρεφικές τροφές της Gerber

Η εταιρεία κατηγορείται ότι παραπλανούσε τους γονείς για την ασφάλεια των προϊόντων της – Τι υποστηρίζει η Nestlé και ποια στοιχεία επικαλούνται οι αμερικανικές αρχές

Δηλητηρίαση από ψάρια: Αναδυόμενος κίνδυνος στην Ευρώπη η ciguatera – 10 επιδημικές εξάρσεις με 40 περιστατικά

Νέες εκθέσεις της EFSA παρουσιάζουν περιστατικά δηλητηρίασης, εργαστηριακά ευρήματα και δεδομένα ελέγχων στην Ευρώπη.