Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
20.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο νέος CEO της Nestle Europe – Συνταξιοδοτείται στέλεχος μετά από 36 χρόνια

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΟ νέος CEO της Nestle Europe - Συνταξιοδοτείται στέλεχος μετά από 36 χρόνια
spot_img

Αλλαγή του Διευθύνοντος Συμβούλου στο Zone Europe Business.

   Συνταξιοδοτείται μετά από 36 χρόνια ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Zone Europe του γίγαντα τροφίμων, Nestle, δίνοντας τη σκυτάλη στο CEO της Nespresso, Guillaume Le Cunff, να αναλάβει τον ρόλο, σύμφωνα με το ESM.

- Advertisement -

   Ο νέος CEO, Le Cunff εντάχθηκε στη Nestlé το 1988 και αρχικά είχε ρόλους εσωτερικού ελέγχου και οικονομικών προτού μετακομίσει στη Nespresso το 2007. Διορίστηκε πρόεδρος της επιχείρησης Nespresso στις ΗΠΑ το 2015, κατά τη διάρκεια της οποίας ηγήθηκε της έναρξης της Vertuo και βοήθησε στην καθιέρωση της φήμης της Nespresso, ενώ το 2020 διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος της Nespresso.

   Ο Settembri, έχοντας ενταχθεί στην επιχείρηση το 1987, κατείχε διάφορες διοικητικές θέσεις στην εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης της ηγετικής εταιρείας Purina PetCare, η οποία υπό τη θητεία του έγινε μία από τις μεγαλύτερες και πιο κερδοφόρες της εταιρείας. Το 2017 διορίστηκε επικεφαλής της Zone EMENA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική) και μετά από αναδιάρθρωση της δομής της Nestlé Zone, διορίστηκε επικεφαλής της Zone Europe το 2022.

  «Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου μας και του εκτελεστικού μας συμβουλίου, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον Marco για την πολυετή εξαιρετική υπηρεσία του στη Nestlé», σχολίασε ο Mark Schneider, διευθύνων σύμβουλος της Nestlé.

  “Του ευχόμαστε μεγάλη επιτυχία και εκπλήρωση σε αυτή τη νέα φάση της ζωής του. Ταυτόχρονα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Guillaume αναλαμβάνει τη θέση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της Zone Europe. Ο Guillaume είναι ένας εμπνευσμένος και έμπειρος επιχειρηματικός ηγέτης με μεγάλη εμπειρία sτη δημιουργία επωνυμίας, την καινοτομία, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη βιωσιμότητα Είναι ο ιδανικός ηγέτης για να πάει η Zone Europe στο επόμενο επίπεδο. Ευχόμαστε στον Guillaume κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο”.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καμπανάκι για τις παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους: Οι αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες αυξήθηκαν κατά 350%!

Φάρμακα GLP-1, όπως τα Ozempic, Wegovy και Mounjaro, βρίσκονται στο επίκεντρο προβληματισμού για την ασφάλεια των χρηστών

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα