Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επιχειρήσεις / Οικονομία

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / Οικονομία

Βιομηχανία τροφίμων: Χρήση “έξυπνων” δεδομένων για τη μείωση του κόστους

Τα δεδομένα, αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης διαδικασίας παρασκευής τροφίμων

Ο φόβος των ανατιμήσεων αλλάζει την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών

Η επίδραση του ΦΠΑ και των πρώτων υλών και η μετατόπιση της επιλογής από την ποιότητα στην τιμή

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σουπερμάρκετ: Ράφια γεμάτα με υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με χρωστικές, γαλακτωματοποιητές, τεχνητές γεύσεις και πρόσθετα – Μελέτη

Στα σουπερμάρκετ τα περισσότερα τρόφιμα με πρόσθετα - Περισσότερες από τις μισές θερμίδες που καταναλώνονται στο σπίτι, προέρχονται από υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα.

Η Ελλάδα στις πιο συχνά αναφερόμενες χώρες στην ΕΕ ως πιθανή προέλευση μόλυνσης από τροφιμογενή παθογόνα – Έκθεση

Αισθητή αύξηση κρουσμάτων σε λιστερίωση, καμπυλοβακτηρίωση, σαλμονέλωση και E. coli σε όλη την Ευρώπη
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο