ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαTÜV AUSTRIA: Εγκαινίασε νέες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα - Νέες θέσεις εργασίας

TÜV AUSTRIA: Εγκαινίασε νέες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα – Νέες θέσεις εργασίας

2 λεπτά ανάγνωσης

Ο οργανισμός επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων TÜV AUSTRIA Hellas, εγκαινίασε πρόσφατα το νέο υπερσύγχρονο IT Regional Service Center του TÜV AUSTRIA Group.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σημαντική αυτή επένδυση στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός καινοτόμου technological hub, που θα εξυπηρετεί τις συνολικές ανάγκες του Ομίλου και ανοίξει δεκάδες θέσεις εργασίας εντός του 2022.

- Advertisement -

Τα εγκαίνια του IT Regional Service Center πραγματοποιήθηκαν από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον Ιωάννη Καλλιά, διευθύνοντα σύμβουλο της TÜV AUSTRIA Hellas και Executive Business Director Business Assurance του TÜV AUSTRIA Group.

Το IT Regional Service Center θα προσφέρει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων το International Service Desk -1st level support, IT Support, με υπηρεσίες σε αγγλικά και γερμανικά, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες 2nd level support για International PROGRESS ERP Application, PROGRESS ERP (Java) Developers, SAP BI, SharePoint experts, TAMI experts, κ.ά.

- Advertisement -

Ο διευθύνων σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, Ιωάννης Καλλιάς ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη για εμάς, η επιλογή της Ελλάδας από το TÜV AUSTRIA Group ως κόμβου σύνδεσης υψηλής τεχνολογίας για την ευρύτερη περιοχή αλλά και για τις ανάγκες υποστήριξης του ομίλου συνολικά. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση που αποτελεί το πρώτο βήμα για τον διπλασιασμό της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας στην Ελλάδα τα επόμενα 5 χρόνια, η οποία και θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερες, υψηλά αμειβόμενες και αποκλειστικής απασχόλησης θέσεις εργασίας στην υψηλή τεχνολογία, συμβάλλοντας απτά στην τόνωση της απασχόλησης στη χώρα μας και στην ποθούμενη ψηφιοποίηση. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε και να αναπτυσσόμαστε διαρκώς, τόσο σε χαρτοφυλάκια υπηρεσιών, όσο και στην ποιοτική ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού».

Πηγή: ΑΠΕ 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Το γιαούρτι χωρίς λακτόζη αδυνατίζει; Και γιατί η Μαίρη λέει στον Τάσο να φάει το παπιόν του;

Στο νέο επεισόδιο της επιστημονικής κομεντί «Τάσος και Μαίρη» λύνεται επιτέλους η απορία για τα γιαούρτια χωρίς λακτόζη.

ΕΦΕΤ: Αλλαγές στους ελέγχους νερού σε επιχειρήσεις τροφίμων και εστίαση – Ποια έγγραφα θα ζητούν οι επιθεωρητές

Φάκελος νερού, εργαστηριακές αναλύσεις, δεξαμενές, φίλτρα και παγομηχανές – Οι επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΦΕΤ και τι πρέπει να προσέξουν οι επιχειρήσεις.

Το “αθώο” λαχανικό πίσω από χιλιάδες λοιμώξεις και δεκάδες θανάτους – Νέα ανάκληση 7.900 συσκευασιών

Το μικροβιολογικό «τυφλό σημείο» ενός δημοφιλούς τροφίμου που έχει συνδεθεί με σοβαρές επιδημίες διεθνώς.