Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
14 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: Οι 8 κορυφαίες μελλοντικές τάσεις στα μενού

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΕστίαση: Οι 8 κορυφαίες μελλοντικές τάσεις στα μενού
spot_img

Έρευνα της Unilever σε 1.600 chef από 21 χώρες.

Η Unilever Food Solutions, παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική εξυπηρέτηση φαγητού, κυκλοφόρησε την πρώτη της έκθεση Future Menu Trends 2023, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με περισσότερους από 1.600 σεφ σε περισσότερες από 21 χώρες. 

Η έκθεση παρουσιάστηκε σε εκδήλωση για κορυφαίους σεφ και ειδικούς της βιομηχανίας τροφίμων στο Hive, το Κέντρο Καινοτομίας της Unilever’s Foods στο Wageningen της Ολλανδίας, καθώς και μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

Οι οκτώ κορυφαίες τάσεις που εντοπίστηκαν στην έκθεση Future Menu Trends 2023 είναι:

  • Modern Comfort Food
  • Irresistible Vegetables
  • Wild & Pure
  • Flavor Contrasts
  • Feel-Good Food
  • The New Sharing
  • Mindful Proteins και
  • Low Waste Menu.

«Ο εντοπισμός των πιο «καυτών» παγκόσμιων τάσεων είναι κρίσιμος στην προσπάθειά μας να παρέχουμε λύσεις για τους σεφ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προκλήσεις που κυμαίνονται από ελλείψεις εργατικού δυναμικού έως την αντιμετώπιση ζητημάτων βιωσιμότητας όπως η σπατάλη τροφίμων», δήλωσε ο Hanneke Faber, Πρόεδρος της Nutrition Unilever. «Με την κυκλοφορία της αναφοράς Future Menus Trend , η Unilever Food Solutions δεν μοιράζεται απλώς τις μελλοντικές τάσεις, αλλά προσφέρει επίσης ιδέες που βασίζονται σε λύσεις και προσαρμόσιμες συνταγές για να εμπνεύσει τους σεφ και να τους βοηθήσει να αισθάνονται έτοιμοι για το μέλλον».

Η Unilever Food Solutions στην έκθεση Future Menu Trends Report 2023 επικεντρώθηκεγύρω από οκτώ βασικά θέματα που βασίζονται σε παγκόσμια δεδομένα, εκτενείς πληροφορίες από περισσότερους από 1.600 σεφ, παγκόσμιες αναλύσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης και την τεχνογνωσία εκατοντάδων σεφ που προσφέρουν πρακτικές, πραγματικές εφαρμογές.

Και οι οκτώ τάσεις περιλαμβάνουν προτεινόμενες συνταγές, συστατικά και τεχνικές για την παροχή απτών λύσεων για σεφ και χειριστές τροφίμων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια και τα σνακ καλαμποκιού – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο