Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου, 2025
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

ΥΠΑΑΤ: Ιδρύεται Ομάδα Διαχείρισης Αλιευτικού Τουρισμού

Στην προώθηση του αλιευτικού τουρισμού στοχεύει το μνημόνιο που υπογράφηκε μεταξύ των Υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πρόστιμα σε δύο ζαχαροπλαστεία της Κέρκυρας

Παραβάσεις των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ διαπιστώθηκαν μετά από ελέγχους σε δυο ζαχαροπλαστεία της Κέρκυρας.

Σε ποια γειτονιά επιβλήθηκε περιορισμός σε νέα Fast Food και ποια τα αποτελέσματα

Ερευνητές εξέτασαν τον αντίκτυπο της πολιτικής στη βορειοανατολική Αγγλία, όπου το Συμβούλιο του Γκέιτχεντ εμπόδισε οποιαδήποτε υπάρχουσα εμπορική ιδιοκτησία να μετατραπεί σε φαστ φουντ.

Κλειστά σήμερα τα εστιατόρια; Απεργία της ΠΟΕΕΤ

Απεργία πραγματοποιεί σήμερα, 23 Οκτωβρίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).

Το σωστό μαχαίρι για κάθε χρήση

Το κάθε μαχαίρι κουζίνας είναι σχεδιασμένο για έναν σκοπό

ΒΕΝΕΤΗΣ: Έφοδοι των αρχών και πρόστιμα σε 4 φούρνους για τα κουτιά!

Βροχή προστίμων σε φούρνους ΒΕΝΕΤΗ – Χρησιμοποιεί βαρύτερα κουτιά από το νόμιμο μέγεθος.

Πρόστιμο €5.500 σε εστιατόριο της Σαντορίνης – Πουλούσε ως ΠΟΠ απλό κρασί

Τσουχτερό πρόστιμο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε εστιατόριο της Σαντορίνης.

Πώς επιλέγετε το γεύμα σας όταν τρώτε έξω;

Η κατανόηση των στρατηγικών λήψης αποφάσεων πίσω από τις παραγγελίες γευμάτων σε εστιατόρια είναι ζωτικής σημασίας για το σχεδιασμό παρεμβάσεων που προωθούν βιώσιμες και υγιεινές επιλογές τροφίμων.

Ο Πρόεδρος του ΞΕΕ Αλέξανδρος Βασιλικός επανεξελέγη Πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ξενοδοχίας και Εστίασης

Η HOTREC είναι η «ομπρέλα» θεσμικής εκπροσώπησης των ξενοδοχείων, εστιατορίων, μπαρ, καφετεριών και συναφών επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Η πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Αστικών Αμπελώνων στη Θεσσαλονίκη

Ο δήμος Θεσσαλονίκης συμμετέχει μαζί με άλλες πόλεις - μέλη του διεθνούς Δικτύου Αστικών Αμπελώνων.

Οι δηλητηριάσεις από την μολυσμένη ρόκα τονίζουν την ανάγκη για αναλύσεις στη Βιομηχανία τροφίμων

Διαπιστευμένες, μικροβιολογικές αναλύσεις ανίχνευσης Salmonella στα εργαστήρια Tsakalidis Analysis & Testing.

Νέα πρόστιμα σε σχολικά κυλικεία

Μπαράζ ελέγχων της Περιφέρειας σε σχολικά κυλικεία.

Διασταυρούμενη επιμόλυνση: Ανακάλυψη-σταθμός για την βιομηχανία – Τεχνολογία εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα από τις επιφάνειες

Η διασταυρούμενη μόλυνση, είτε πρόκειται για φυσικά αλλεργιογόνα, μη αποκαλυπτόμενα αλλεργιογόνα ή αναποτελεσματικές διαδικασίες υγιεινής, δημιουργεί σημαντικό κίνδυνο για τους μεταποιητές τροφίμων

Πρόστιμο σε σουβλατζίδικο στην Κέρκυρα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι των αρχών σε σουβλατζίδικα για την τήρηση των κανονισμών διακίνησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών.

Κ. Μητσοτάκης: Όλη η αλήθεια για τα φιλοδωρήματα

Ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Tik Tok.

Foodcourt Thermi: Το νέο σημείο συνάντησης στη Θεσσαλονίκη για ποικιλία γεύσεων

Το νέο σημείο συνάντησης στο 5ο χιλιόμετρο Χαριλάου-Θέρμης με 8 διαφορετικά και αγαπημένα, στους καταναλωτές, concepts φαγητού και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε κάθε γωνιά να έχει τη δική της ταυτότητα.

Εστιατόρια με ληγμένα τρόφιμα, αρουραίους και ποντίκια σε τουριστική μεγαλούπολη

Χαρακτηρίζεται ως «Πόλη των Διαμαντιών» αλλά σίγουρα όχι για τα εστιατόριά της

Ο Τρελός εστιάτορας – Σε ποιους δεσμεύτηκε να μην πληρώνουν και γιατί

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου επινόησε έναν πολύ μοναδικό τρόπο ως ανταπόδοση στους πιστούς πελάτες του

Πώς επιλέγουμε το εστιατόριο που θα φάμε; Μελέτη

Η μεγάλη προσφορά χώρων εστίασης συνεπάγεται και αύξηση των προσδοκιών των πελατών, που πλέον σταθμίζουν διάφορους παράγοντες για αναποφασίσουν

Η Κρήτη και η Ρόδος είναι τα ελκυστικότερα νησιά για τους Γάλλους που θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα στην Ελλάδα

Η γαλλική εφημερίδα Le Figaro παραθέτει την άποψη οκτώ μεσιτικών γραφείων για τις ελκυστικότερες τοποθεσίες επένδυσης ακινήτων.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

3+1 αλήθειες για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα

Τι γνωρίζουμε και τι όχι για τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα.

Δημοσιεύτηκε ο Κανονισμός της ΕΕ για την χρήση δισφαινόλης Α (BPA) σε υλικά επαφής με τρόφιμα – Οι νέες υποχρεώσεις συμμόρφωσης

Με την δημοσίευση του νέου Κανονισμού (ΕΕ) 2024/3190 τροποποιείται ο Κανονισμός (ΕΕ) 10/2011 και καταργείται ο Κανονισμός (ΕΕ) 2018/213
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο