Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ποιο είναι το καλύτερο Bar σύμφωνα με το NORTH AMERICA’S 50 BEST BARS της Βόρειας Αμερικής

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠοιο είναι το καλύτερο Bar σύμφωνα με το NORTH AMERICA'S 50 BEST BARS της Βόρειας Αμερικής
spot_img

Το HANDSHAKE SPEAKEASY στο Μεξικό ανακηρύχθηκε ως το THE BEST BAR IN NORTH AMERICA στην κατάταξη κατά τη διάρκεια της τρίτης ετήσιας απονομής βραβείων.

   Το μπαρ Handshake Speakeasy, στο Mexico City, ανακηρύχθηκε No.1 και The Best Bar in Mexico, με χρηματοδότηση από την Perrier.  Στην ετήσια κατάταξη φιγουράρουν μπαρ από όλη τη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των Η.Π.Α., του Καναδά, του Μεξικό και της Καραϊβικής. Στη φετινή λίστα υπάρχουν 26 μπαρ από τις Η.Π.Α., 15 από το Μεξικό, 7 από τον Καναδά και 2 που βρίσκονται στην Καραϊβική.

   Το Civil Liberties, Τορόντο, στο Νο.21, ανακηρύχθηκε το καλύτερο μπαρ στον Καναδά, με χορηγία της Naked Malt, για Τρίτη συνεχή χρονιά, το La Factoría, Puerto Rico, στο No.18, κέρδισε τον τίτλο The Best Bar in the Caribbean, με χρηματοδότηση από την Amaro Lucano, το Claudia Cabrera, του διοικούμενου από γυναίκες μπαρ Kaito del Valle (No.28) στην Πόλη του Μεξικό, κέρδισε το βραβείο Roku Industry Icon Award και το Simpl Things, Toronto, κέρδισε το βραβείο Campari One To Watch Award.

Επίσης:

   Library by the Sea, Grand Cayman, No.35, κέρδισε το βραβείο London Essence Best New Opening Award

   True Laurel, San Francisco, No.30, κέρδισε το βραβείο Ketel One Sustainable Bar Award

   Meadowlark, Chicago, No.32, κέρδισε το βραβείο Siete Misterios Best Cocktail Menu Award

   Martiny’s, New York, No.4, είναι ο νικητής του βραβείου Nikka Highest Climber Award

   Avondale Bowl, Chicago, κέρδισε το βραβείο Bareksten Best Bar Design Award

   Superbueno, New York, No.2, κέρδισε το βραβείο Disaronno Highest New Entry Award

   ΣΑΝ ΜΙΓΚΕΛ ΝΤΕ ΑΓΙΕΝΤΕ, Μεξικό, Απρίλιος 24, 2024 /PRNewswire/ — λίστα North America’s 50 Best Bars, με χρηματοδότηση από την Perrier, ανακοινώθηκε στη διάρκεια της ζωντανής απονομής βραβείων στις 23 Απριλίου 2024 στο Rosewood San Miguel de Allende, Μεξικό.

      Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ.

   Κέντρο Τύπου:

https://mediacentre.theworlds50best.com/

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο