ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΘεσσαλονίκη: Το 18% των εστιατορίων παραβιάζουν την αντικαπνιστική νομοθεσία

Θεσσαλονίκη: Το 18% των εστιατορίων παραβιάζουν την αντικαπνιστική νομοθεσία

1 λεπτά ανάγνωσης

Μέσα σε 10 ημέρες έγιναν έλεγχοι σε 184 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και διαπιστώθηκαν 34 παραβάσεις.

  • Στοχευμένοι έλεγχοι από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως συναρμόδια ελεγκτική Αρχή, πραγματοποιεί καθημερινά συστηματικούς και στοχευμένους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με σκοπό τη διασφάλιση της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, κατά το χρονικό διάστημα από τις πρωινές ώρες της 07-03-2024 έως σήμερα το πρωί (16-03-2024), πραγματοποίησαν ελέγχους σε 184 καταστήματα και βεβαίωσαν συνολικά 34 παραβάσεις της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Σολομός Ατλαντικού: Γιατί 120 σεφ με αστέρια Michelin τον βγάζουν από τα πιάτα τους;

Η διεθνής καμπάνια Off The Table φέρνει στο προσκήνιο τις συνθήκες εκτροφής σε ανοιχτούς θαλάσσιους κλωβούς, τις απώλειες ψαριών, τις θαλάσσιες ψείρες και τις πρακτικές αντιμετώπισής τους