Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
11 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Την γαστρονομία της Σάμου παρουσίασε στην Ολλανδία ο ΕΟΤ

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΤην γαστρονομία της Σάμου παρουσίασε στην Ολλανδία ο ΕΟΤ
spot_img

Μέσω μίας μοντέρνας διαδραστικής προσέγγισης παρουσιάστηκε η Σάμος και η γαστρονομία της στην ολλανδική αγορά.

   Την εκδήλωση διοργάνωσε στις 22/03/2023 η Υπηρεσία Εξωτερικού ΕΟΤ Κάτω Χωρών στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής του για αυθεντικές εμπειρίες θεματικού́ τουρισμού́ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με σεβασμό στους κανόνες της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

   Στο κάλεσμα του ΕΟΤ ανταποκρίθηκαν 65 εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, διαμορφωτές της κοινής γνώμης (opinion formers), ειδικευμένοι food bloggers και δημοσιογράφοι που ασχολούνται με τη γαστρονομία και το κρασί από το operators της ολλανδικής αγοράς, καθώς και η πρέσβης της Ελλάδας στην Ολλανδία Κατερίνα Γκίνη.

    Η εκδήλωση, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία συνάντησης των εκπροσώπων της Σάμου με τους επαγγελματίες τουρισμού tour operators της ολλανδικής αγοράς, όπως οι Corendon, TUI, Travel Counselor, Your Travel, Untamed Travelling, Rikja Travel, Labrys Reiznm SNP Natuurreizen, Sawadee και Betsy & GoMundo, δίνοντας την ευκαιρία υπενθύμισης της αγοράς για μελλοντικές συνέργειες με την Ελλάδα και δυνατότητα επαφών για την τόνωση της αγοράς κατά την ιδανική περίοδο ενίσχυσης των κρατήσεων.

   Μετά την εκδήλωσης υπήρξε πληθώρα δημοσιευμάτων σε έντυπα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ισχυροποιήθηκε το επικοινωνιακό positioning της Ελλάδας ως κορυφαίου, σύγχρονου, ελκυστικού, υγειονομικά ασφαλή τουριστικού προορισμού.

    Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ΕΟΤ και του Δήμου Ανατολής Σάμου για την τουριστική προβολή του νησιού. H εκδήλωση εντάσσεται στη σειρά στοχευμένων δράσεων της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κάτω Χωρών στην αγορά της Ολλανδίας, που περιλαμβάνει συνδιοργάνωση ταξιδιού εξοικείωσης για δημοσιογράφους τον Σεπτέμβριο του 2023 στη Σάμο με τον tour operator Corendon.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο