Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2024
13.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ευρωπαϊκή έλλειψη βιταμίνης B – Σταματά την παραγωγή η HELL Energy Hungary

ΑρχικήΝέαΕυρωπαϊκή έλλειψη βιταμίνης B - Σταματά την παραγωγή η HELL Energy Hungary
spot_img

Την προσωρινή αναστολή της παραγωγής ποτών που περιέχουν βιταμίνες Β ανακοίνωσε η HELL Energy Hungary.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, λόγω της συνεχιζόμενης έλλειψης βιταμινών Β στην Ευρώπη η HELL Energy Hungary Ltd θα αναστείλει προσωρινά την παραγωγή ενεργειακών ποτών που περιέχουν τέτοιες βιταμίνες από τις 17 Οκτωβρίου 2024, για μια εκτιμώμενη περίοδο 2-3 εβδομάδων.

«Η ευρωπαϊκή έλλειψη βιταμίνης Β επηρεάζει σημαντικά βιομηχανίες όπως η φαρμακευτική βιομηχανία και η παραγωγή τροφίμων. Οι βιταμίνες αυτές, είναι απαραίτητες για πολλές λειτουργίες του οργανισμού και ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα είναι η Β12, η οποία υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης. Ως απάντηση σε αυτή την κατάσταση, η HELL αναγκάζεται να διακόψει προσωρινά την παραγωγή των ενεργειακών της ποτών» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Λαμβάνουμε κάθε μέτρο για να ελαχιστοποιήσουμε τη διάρκεια αυτής της διακοπής και να μειώσουμε τον αντίκτυπό της στους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η διακοπή παραγωγής επηρεάζει μόνο τα ενεργειακά ποτά της HELL, ενώ το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιό μας παραμένει πλήρως διαθέσιμο. Καθώς η εν λόγω διακοπή επηρεάζει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών σε ολόκληρη την Ευρώπη, συνεργαζόμαστε ενεργά με τους προμηθευτές και τους διεθνείς εταίρους μας για την ταχύτερη δυνατή επίλυση του προβλήματος. Εκτιμούμε την κατανόηση και την υποστήριξη των συνεργατών και των πελατών μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου» επισημαίνεται.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.

«Βράσε το, για 5 λεπτά» – Οι νέες οδηγίες των αρχών για τις έτοιμες σούπες, μετά τον θάνατο γυναίκας από αλλαντίαση

Νέα αξιολόγηση και σύσταση του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας μετά τον θάνατο γυναίκας που έφαγε RTE σούπα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο