Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Φοράνε θερμαινόμενες κάλτσες και παθαίνουν εγκαύματα Β΄και Γ’ Βαθμού!

ΑρχικήΝέαΦοράνε θερμαινόμενες κάλτσες και παθαίνουν εγκαύματα Β΄και Γ' Βαθμού!
spot_img

Σοβαρός κίνδυνος εγκαύματος και πυρκαγιάς από Θερμαινόμενες κάλτσες – Προειδοποίηση από την CPSC.

Η Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ (CPSC) προειδοποιεί τους καταναλωτές να σταματήσουν αμέσως να χρησιμοποιούν θερμαινόμενες κάλτσες WOTOTIC και Ackpair με αριθμό μοντέλου HS101, επειδή ενέχουν κίνδυνο σοβαρού εγκαύματος και κίνδυνο πυρκαγιάς.

Η ZHOngshanshihuiyuemaoyiyouxiangongsi, από την Κίνα, που κατασκευάζει αυτό το προϊόν, δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματα της CPSC για πληροφορίες ή στο αίτημα για ανάκληση.

Η CPSC έχει λάβει επτά αναφορές περιστατικών που αφορούσαν τις ελαττωματικές θερμαινόμενες κάλτσες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων αναφορών πυρκαγιάς και τριών αναφορών για σπινθήρες ή δυσλειτουργίες των κάλτσων, οι οποίες οδήγησαν σε εγκαύματα, συμπεριλαμβανομένων εγκαυμάτων δεύτερου και τρίτου βαθμού. 

Οι ελαττωματικές θερμαινόμενες κάλτσες από 100% βαμβάκι είναι γκρι και διαθέτουν μπαταρία λιθίου-πολυμερούς και διακόπτη θερμοκρασίας στο επάνω μέρος. Τα ονόματα πωλητή WOTOTIC και Ackpair ενδέχεται να αναγράφονται στην απόδειξη αγοράς. Ο αριθμός μοντέλου HS101 εμφανίζεται στη σελίδα 1 του εγχειριδίου χρήσης των κάλτσων. Οι ελαττωματικές κάλτσες πωλήθηκαν στο Amazon.com, το Backcountryoutdoor.com και το Snapklik.com από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Οκτώβριο του 2024.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο