Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαλακτοβιομηχανία ΗΠΕΙΡΟΣ: Προσφορά υποτροφίας για το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης

ΑρχικήΝέαΓαλακτοβιομηχανία ΗΠΕΙΡΟΣ: Προσφορά υποτροφίας για το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης
spot_img

Προκήρυξη πλήρους υποτροφίας τριών ετών για φοίτηση στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη, τη σχολική χρονιά 2025-2026

Η γαλακτοβιομηχανία ΗΠΕΙΡΟΣ, παραμένοντας πιστή στο όραμα του ιδρυτή της Παντελή Παντελιάδη για την ανάπτυξη και την πρόοδο της ελληνικής κτηνοτροφίας, ενθαρρύνει τη νέα γενιά να ακολουθήσει τον αγροκτηνοτροφικό κλάδο, προκηρύσσοντας μία πλήρη υποτροφία τριών ετών για φοίτηση στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη, με έναρξη τη σχολική χρονιά 2025-2026.

- Advertisement -

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η υποτροφία αφορά αποκλειστικά παιδιά κτηνοτρόφων, που συνεργάζονται με την ΗΠΕΙΡΟΣ, από τους νομούς Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και Αιτωλοακαρνανίας, και καλύπτει το συνολικό κόστος των διδάκτρων, της διαμονής και της σίτισης και για τα τρία έτη φοίτησης (2025-2028).

Η πρωτοβουλία αυτή έχει σκοπό να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους νέους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον αγροτικό κλάδο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λάβουν μια ολιστική και βιωματική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και να βελτιώσουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους στον τομέα της Γεωπονίας, των Τροφίμων και του Περιβάλλοντος, μέσα από τη φοίτηση σε ένα από τα πιο καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, με ιστορία που ξεκινά το 1904.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 30 Απριλίου 2025.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος

Σεμινάριο cibumLEARNING: Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα Precautionary Allergens Labelling in food PAL Advanced Training Course

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα με θέμα Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα / Precautionary Allergens Labelling in food

Και άλλο δημοφιλές ψάρι με υψηλά επίπεδα τοξικού υδραργύρου (και δεν είναι τόνος)

Συναγερμός για άλλο ένα ψάρι με υδράργυρο πάνω από τα όρια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα