ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαH Trikalinos στην Έκθεση “The Global Seafood Marketplace 2023” στη Βαρκελώνη

H Trikalinos στην Έκθεση “The Global Seafood Marketplace 2023” στη Βαρκελώνη

2 λεπτά ανάγνωσης

Με καθημερινά γαστρονομικά live cooking sessions στο περίπτερο της Ελληνικής συμμετοχής, όπου ο διακεκριμένος Έλληνας Chef κ. Κωνσταντίνος Βασσάλος με το επιτελείο του ετοίμαζε καθημερινά γευστικούς μεζέδες.

Η εταιρία Trikalinos συμμετείχε στην Έκθεση SEAFOOD EXPO GLOBAL 2023, που πραγματοποιήθηκε 25 με 27 Απριλίου στην Βαρκελώνη. Η έκθεση συγκεντώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον της αλιευτικής παραγωγής, και φέτος προσέλκυσε περισσότερους από 2.000 εκθέτες και 29.000 επισκέπτες του κλάδου των αλιευμάτων, της εστίασης και του κλάδου Ho.Re.Ca. από 150 χώρες.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της Έκθεσης η Trikalinos  παρουσίασε τις ιδιαίτερες σειρές των προϊόντων της, που έχουν «ταξιδέψει» στις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη.  Σπουδαία συμβολή στην επιτυχημένη ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και των προϊόντων της Trikalinos και της χρήσης τους, υπήρξαν και τα καθημερινά γαστρονομικά live cooking sessions στο περίπτερο της Ελληνικής συμμετοχής, όπου ο διακεκριμένος Έλληνας Chef κ. Κωνσταντίνος Βασσάλος με το επιτελείο του ετοίμαζε καθημερινά γευστικούς μεζέδες.

Παράλληλα, η Trikalinos, συμμετείχε στο Οινογαστρονομικό event συνδυασμού θαλασσινών εδεσμάτων με το κατάλληλο Ελληνικό κρασί για την επίτευξη της μέγιστης γευστικής αρμονίας που διοργανώθηκε από τον ΕΛΟΠΥ, και επιμελήθηκε γαστρονομικά ο καταξιωμένος Chef Παναγιώτης Γιακαλής καθοδηγούμενος οινικά από τον Wine & Spirits Communicator,  Θοδωρή Λέλεκα.

- Advertisement -

Η εταιρία επιλέγει στρατηγικά τη συμμετοχή της σε εκθέσεις που διαμορφώνουν τις παγκόσμιες τάσεις της γαστρονομίας αναδεικνύοντας το διατροφικό προφίλ των προϊόντων της και τις συνεργασίες που έχει «χτίσει» σε παγκόσμιο επίπεδο.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Νερό βρύσης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, με κολοβακτηρίδια, εντερόκοκκους και χημικές υπερβάσεις – Εισαγγελική έρευνα (έγγραφα)

Προκαταρκτικές εξετάσεις για πιθανές ευθύνες μετά τις καταγγελίες κατοίκων και τις αναλύσεις που έδειξαν προβλήματα στην ποιότητα του πόσιμου νερού σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής και στον Δήμο Βόλβης

Σουβλατζίδικο πίσω από τα κρούσματα σαλμονέλας στη Αττική: Τι υποστηρίζει σε ανακοίνωση

Η επιχείρηση δηλώνει ότι συνεργάζεται με τις αρχές και αναμένει τα επίσημα τελικά αποτελέσματα των ελέγχων.

Νέες γονιδιωματικές τεχνικές στα τρόφιμα: Η EFSA δεν εντοπίζει νέους κινδύνους από τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα

Η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλάζει το πλαίσιο για τα φυτά NGT, την ώρα που η επιστημονική αξιολόγηση συνεχίζεται