cibum team
Το πρόγραμμα είναι μια συνεργασία μεταξύ του BLU1877, του ομίλου επιχειρήσεων της Barilla και του KitchenTown, ενός εκκολαπτηρίου νέων ιδεών με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε τέσσερις συγκεκριμένες προκλήσεις με στόχο την προώθηση κυκλικής οικονομίας, τη βελτίωση της παράδοσης φαγητού, την ανάπτυξη ψηφιακών οδηγών διατροφής και τη δημιουργία εύκολων καθημερινών γευμάτων.
Η πρόκληση της κυκλικής οικονομίας επικεντρώνεται σε λύσεις για την ανακύκλωση τριών ειδικών πλευρικών τομέων: ζυμαρικά regrind, πίτουρου σίτου και ψωμιού. Η πρόκληση παράδοσης τροφίμων στοχεύει στην προώθηση δημιουργικών λύσεων στην προετοιμασία, την παράδοση, τον αυτοματισμό, τη συσκευασία και την ανάπτυξη συνταγών. Η πρόκληση για τους διατροφικούς οδηγούς απευθύνεται σε νεοσύστατες εταιρείες που αναπτύσσουν ψηφιακές πλατφόρμες που παρέχουν πληροφορίες για τη διατροφή, την ευημερία και τη βιωσιμότητα και η πρόκληση καθημερινών γευμάτων επικεντρώνεται σε υπηρεσίες και προϊόντα για καλύτερα γεύματα.
Από κάθε τομέα συμμετοχής θα επιλεγεί μία ομάδα για να συνεργαστεί απευθείας με την ομάδα εμπειρογνωμόνων της Barilla για οκτώ εβδομάδες. Η κοόρτη θα λάβει επίσης 10.000 $ σε χρηματοδότηση επιχορήγησης.
«Αυτό που κάνει τους Good Food Maker μοναδικούς από άλλους επιταχυντές είναι ότι είναι ένα πραγματικό πρόγραμμα συν-ανάπτυξης, που σημαίνει ότι βοηθά τις εσωτερικές μας ομάδες να λύσουν προκλήσεις και επίσης τροφοδοτεί την ανάπτυξη των νεοσύστατων εταιρειών παρέχοντας πρόσβαση στην εμπειρία μας από όλο τον κόσμο», δήλωσε η Michela Petronio, αντιπρόεδρος της BLU1877.
Η πρόσκληση συμμετοχής θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο. Τα κριτήρια περιλαμβάνουν εξειδίκευση σε έναν από τους τέσσερις τομείς πρόκλησης και αποδεδειγμένα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα πραγματοποιηθεί ουσιαστικά, με τη δυνατότητα προσωπικής συνεργασίας ανάλογα με τη θέση των ομάδων και τις τρέχουσες οδηγίες για τη δημόσια υγεία COVID-19. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
Δείτε επίσης:
Τα φαγητά της κατοχικής Αθήνας ήταν και light και vegan!
Μπορεί να απολυθεί εργαζόμενος που δεν θέλει να εμβολιαστεί;
Νοθεία φέτας: Πρόστιμο «μαμούθ» στην «ΟΜΗΡΟΣ» από το ΥπΑΑΤ. Η απάντηση της εταιρείας
Δημήτρης Ζώτος: Ο ζαχαροπλάστης της Σαντορίνης που έκανε γνωστά τα τοπικά γλυκά, σε όλο τον πλανήτη.
Οι κίνδυνοι που κρύβει το αλεύρι. Τι πρέπει να γνωρίζετε
«Ο Νίκος ο γλύκας»: Πώς να διαλέγετε καρπούζι
Η αναγκαιότητα της αποταμίευσης: Ένας δύσκολος δρόμος με πολλαπλά οφέλη
Επιστήμονας τροφίμων: ο αφανής «ήρωας» ενός δύσκολου αγώνα
Έρευνα ΒΕΑ: οι επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις
Ελβετία: δημοψήφισμα για τη χρήση συνθετικών φυτοφαρμάκων
Ε.Ε.: τα vegan προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιούν όρους γαλακτοκομικών προϊόντων
Δείτε: Τα εστιατόρια του μέλλοντος. Η επανάσταση του drive-thru