Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Barilla αναζητά νεοσύστατες εταιρείες για να συμμετάσχει στον τέταρτο παγκόσμιο επιταχυντή Good Food Makers.

ΑρχικήΝέαΗ Barilla αναζητά νεοσύστατες εταιρείες για να συμμετάσχει στον τέταρτο παγκόσμιο επιταχυντή Good Food Makers.
spot_img

cibum team

   Το πρόγραμμα είναι μια συνεργασία μεταξύ του BLU1877, του ομίλου επιχειρήσεων της Barilla και του KitchenTown, ενός εκκολαπτηρίου νέων ιδεών με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε τέσσερις συγκεκριμένες προκλήσεις με στόχο την προώθηση κυκλικής οικονομίας, τη βελτίωση της παράδοσης φαγητού, την ανάπτυξη ψηφιακών οδηγών διατροφής και τη δημιουργία εύκολων καθημερινών γευμάτων.

Η πρόκληση της κυκλικής οικονομίας επικεντρώνεται σε λύσεις για την ανακύκλωση τριών ειδικών πλευρικών τομέων: ζυμαρικά regrind, πίτουρου σίτου και ψωμιού. Η πρόκληση παράδοσης τροφίμων στοχεύει στην προώθηση δημιουργικών λύσεων στην προετοιμασία, την παράδοση, τον αυτοματισμό, τη συσκευασία και την ανάπτυξη συνταγών. Η πρόκληση για τους διατροφικούς οδηγούς απευθύνεται σε νεοσύστατες εταιρείες που αναπτύσσουν ψηφιακές πλατφόρμες που παρέχουν πληροφορίες για τη διατροφή, την ευημερία και τη βιωσιμότητα και η πρόκληση καθημερινών γευμάτων επικεντρώνεται σε υπηρεσίες και προϊόντα για καλύτερα γεύματα.

Από κάθε τομέα συμμετοχής θα επιλεγεί μία ομάδα για να συνεργαστεί απευθείας με την ομάδα εμπειρογνωμόνων της Barilla για οκτώ εβδομάδες. Η κοόρτη θα λάβει επίσης 10.000 $ σε χρηματοδότηση επιχορήγησης.

«Αυτό που κάνει τους Good Food Maker μοναδικούς από άλλους επιταχυντές είναι ότι είναι ένα πραγματικό πρόγραμμα συν-ανάπτυξης, που σημαίνει ότι βοηθά τις εσωτερικές μας ομάδες να λύσουν προκλήσεις και επίσης τροφοδοτεί την ανάπτυξη των νεοσύστατων εταιρειών παρέχοντας πρόσβαση στην εμπειρία μας από όλο τον κόσμο», δήλωσε η Michela Petronio, αντιπρόεδρος της BLU1877.

Η πρόσκληση συμμετοχής θα διαρκέσει μέχρι τον Αύγουστο. Τα κριτήρια περιλαμβάνουν εξειδίκευση σε έναν από τους τέσσερις τομείς πρόκλησης και αποδεδειγμένα επιχειρηματικά αποτελέσματα. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα πραγματοποιηθεί ουσιαστικά, με τη δυνατότητα προσωπικής συνεργασίας ανάλογα με τη θέση των ομάδων και τις τρέχουσες οδηγίες για τη δημόσια υγεία COVID-19. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. 

Δείτε επίσης:

Τα φαγητά της κατοχικής Αθήνας ήταν και light και vegan!  

Μπορεί να απολυθεί εργαζόμενος που δεν θέλει να εμβολιαστεί; 

Νοθεία φέτας: Πρόστιμο «μαμούθ» στην «ΟΜΗΡΟΣ» από το ΥπΑΑΤ. Η απάντηση της εταιρείας 

Δημήτρης Ζώτος: Ο ζαχαροπλάστης της Σαντορίνης που έκανε γνωστά τα τοπικά γλυκά, σε όλο τον πλανήτη. 

Οι κίνδυνοι που κρύβει το αλεύρι. Τι πρέπει να γνωρίζετε 

«Ο Νίκος ο γλύκας»: Πώς να διαλέγετε καρπούζι 

Η αναγκαιότητα της αποταμίευσης: Ένας δύσκολος δρόμος με πολλαπλά οφέλη  

Γκάλοπ cibum: Πόσο ενημερωμένοι είναι οι καταναλωτές σε θέματα ασφάλειας τροφίμων;Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τον ΕΦΕΤ! 

Επιστήμονας τροφίμων: ο αφανής «ήρωας» ενός δύσκολου αγώνα 

Έρευνα ΒΕΑ: οι επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις  

Ελβετία: δημοψήφισμα για τη χρήση συνθετικών φυτοφαρμάκων 

Ε.Ε.: τα vegan προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιούν όρους γαλακτοκομικών προϊόντων  

Δείτε: Τα εστιατόρια του μέλλοντος. Η επανάσταση του drive-thru

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα