Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν on line συνέδριο για την ασφάλεια τροφίμων

ΑρχικήΝέαΔωρεάν on line συνέδριο για την ασφάλεια τροφίμων
spot_img

cibum team

Το New Food Magazine σε συνεργασία με τους Merck & Shimadzu διοργανώνουν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, δωρεάν διαδικτυακό συνέδριο ασφάλειας τροφίμων με περισσότερους από 20 ομιλητές και βασικά θέματα, την ανάλυση φυτοφαρμάκων, μυκοτοξινών και ζάχαρης, και τους παγκόσμιους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων, οι οποίες επηρεάζουν τη βιομηχανία τροφίμων.

Στην πρόσκληση συμμετοχής αναφέρεται: «Αυτή η διαδικτυακή εκδήλωση θέτει μερικές από τις τρέχουσες μεγάλες προκλήσεις του τομέα τροφίμων και ποτών στο επίκεντρο. Αξιολογώντας και συζητώντας μερικά από τα πιο απαιτητικά θέματα της βιομηχανίας – συμπεριλαμβανομένων των φυτοφαρμάκων, της ανάλυσης σακχάρου και των μυκοτοξινών – στοχεύουμε να ρίξουμε φως σε ζητήματα που μπορεί να μην θέλουμε να γνωρίζουμε, αλλά σίγουρα θα έπρεπε. Μόνο με την άμεση αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων μπορούμε να ελπίσουμε ότι θα λύσουμε τα πιο επείγοντα προβλήματά μας, οπότε ελάτε μαζί μας για μια μέρα εξερεύνησης και επίλυσης προβλημάτων»

Στην εκδήλωση η δωρεάν συμμετοχή αφορά σε επαγγελματίες: επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, εργαστηρίων αναλύσεων και λιανικής πώλησης τροφίμων και ποτών.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Το New Food Magazine σε συνεργασία με τους Merck & Shimadzu διοργανώνουν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, δωρεάν διαδικτυακό συνέδριο ασφάλειας τροφίμων με περισσότερους από 20 ομιλητές και βασικά θέματα, την ανάλυση φυτοφαρμάκων, μυκοτοξινών και ζάχαρης, και τους παγκόσμιους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων, οι οποίες επηρεάζουν τη βιομηχανία τροφίμων.

Στην πρόσκληση συμμετοχής αναφέρεται: «Αυτή η διαδικτυακή εκδήλωση θέτει μερικές από τις τρέχουσες μεγάλες προκλήσεις του τομέα τροφίμων και ποτών στο επίκεντρο. Αξιολογώντας και συζητώντας μερικά από τα πιο απαιτητικά θέματα της βιομηχανίας – συμπεριλαμβανομένων των φυτοφαρμάκων, της ανάλυσης σακχάρου και των μυκοτοξινών – στοχεύουμε να ρίξουμε φως σε ζητήματα που μπορεί να μην θέλουμε να γνωρίζουμε, αλλά σίγουρα θα έπρεπε. Μόνο με την άμεση αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων μπορούμε να ελπίσουμε ότι θα λύσουμε τα πιο επείγοντα προβλήματά μας, οπότε ελάτε μαζί μας για μια μέρα εξερεύνησης και επίλυσης προβλημάτων»

Στην εκδήλωση η δωρεάν συμμετοχή αφορά σε επαγγελματίες: επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, εργαστηρίων αναλύσεων και λιανικής πώλησης τροφίμων και ποτών.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο