cibum team
Το New Food Magazine σε συνεργασία με τους Merck & Shimadzu διοργανώνουν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, δωρεάν διαδικτυακό συνέδριο ασφάλειας τροφίμων με περισσότερους από 20 ομιλητές και βασικά θέματα, την ανάλυση φυτοφαρμάκων, μυκοτοξινών και ζάχαρης, και τους παγκόσμιους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων, οι οποίες επηρεάζουν τη βιομηχανία τροφίμων.
Στην πρόσκληση συμμετοχής αναφέρεται: «Αυτή η διαδικτυακή εκδήλωση θέτει μερικές από τις τρέχουσες μεγάλες προκλήσεις του τομέα τροφίμων και ποτών στο επίκεντρο. Αξιολογώντας και συζητώντας μερικά από τα πιο απαιτητικά θέματα της βιομηχανίας – συμπεριλαμβανομένων των φυτοφαρμάκων, της ανάλυσης σακχάρου και των μυκοτοξινών – στοχεύουμε να ρίξουμε φως σε ζητήματα που μπορεί να μην θέλουμε να γνωρίζουμε, αλλά σίγουρα θα έπρεπε. Μόνο με την άμεση αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων μπορούμε να ελπίσουμε ότι θα λύσουμε τα πιο επείγοντα προβλήματά μας, οπότε ελάτε μαζί μας για μια μέρα εξερεύνησης και επίλυσης προβλημάτων»
Στην εκδήλωση η δωρεάν συμμετοχή αφορά σε επαγγελματίες: επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, εργαστηρίων αναλύσεων και λιανικής πώλησης τροφίμων και ποτών.
Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ
Το New Food Magazine σε συνεργασία με τους Merck & Shimadzu διοργανώνουν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, δωρεάν διαδικτυακό συνέδριο ασφάλειας τροφίμων με περισσότερους από 20 ομιλητές και βασικά θέματα, την ανάλυση φυτοφαρμάκων, μυκοτοξινών και ζάχαρης, και τους παγκόσμιους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων, οι οποίες επηρεάζουν τη βιομηχανία τροφίμων.
Στην πρόσκληση συμμετοχής αναφέρεται: «Αυτή η διαδικτυακή εκδήλωση θέτει μερικές από τις τρέχουσες μεγάλες προκλήσεις του τομέα τροφίμων και ποτών στο επίκεντρο. Αξιολογώντας και συζητώντας μερικά από τα πιο απαιτητικά θέματα της βιομηχανίας – συμπεριλαμβανομένων των φυτοφαρμάκων, της ανάλυσης σακχάρου και των μυκοτοξινών – στοχεύουμε να ρίξουμε φως σε ζητήματα που μπορεί να μην θέλουμε να γνωρίζουμε, αλλά σίγουρα θα έπρεπε. Μόνο με την άμεση αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων μπορούμε να ελπίσουμε ότι θα λύσουμε τα πιο επείγοντα προβλήματά μας, οπότε ελάτε μαζί μας για μια μέρα εξερεύνησης και επίλυσης προβλημάτων»
Στην εκδήλωση η δωρεάν συμμετοχή αφορά σε επαγγελματίες: επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, εργαστηρίων αναλύσεων και λιανικής πώλησης τροφίμων και ποτών.
Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ
Τα εργοστάσια τροφίμων του μέλλοντος.
Η παγκόσμια εξάπλωση της Salmonella enteritidis μέσω των πουλερικών
ΣΔΑΤ: Ο ρόλος της διοίκησης και τα σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης.
Σχέδιο εξυγίανσης του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αλλάζουν οι διαδικασίες ελέγχων και πληρωμών
e – supermarket: πρώτος στο μυαλό των καταναλωτών ο Σκλαβενίτης
«Μπλε επανάσταση» στη διατροφή: Στροφή της ανθρωπότητας στα “μπλε” τρόφιμα
Έρευνα: Η αντίληψη των καταναλωτών σχετικά με τα πρόσθετα τροφίμων
Αφαίρεση βιολογικού σήματος από παραγωγό πορτοκαλιών στη Λακωνία. Χρησιμοποιεί φυτοφάρμακα!
Γιατί το κατσικίσιο κρέας δεν αποτελεί επιλογή για τους κρεατοφάγους;