Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Μεγάλη συνάντηση των ηγετών της ασφάλειας τροφίμων

ΑρχικήΝέαΗ Μεγάλη συνάντηση των ηγετών της ασφάλειας τροφίμων
spot_img

Μια μεγάλη συνάντηση για την ασφάλεια των τροφίμων πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου στην Ισπανία. Το ετήσιο συνέδριο της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας για την Ασφάλεια των Τροφίμων (GFSI) επανέρχεται στο καθεστώς της δια ζώσης επικοινωνίας, θα πραγματοποιηθεί 29-31 Μαρτίου στη Βαρκελώνη και αναμένεται να συγκεντρώσει 900 άτομα από περισσότερες από 50 χώρες για να συζητήσουν την ασφάλεια των τροφίμων. 

Ομιλητές στην τριήμερη εκδήλωση θα είναι εκπρόσωποι από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, Starbucks, Mondelēz International, Nestlé, HelloFresh, Amazon, PepsiCo, Coca-Cola, Danone και The Kroger Co. Τα τέλη εισόδου κυμαίνονται από 1.270 € έως σχεδόν 3.000 €.

Εκπρόσωποι της Επιτροπής Codex Alimentarius και εθνικών ρυθμιστικών αρχών όπως το Ισπανικό Υπουργείο Γεωργίας, Αλιείας και Τροφίμων (MAPA) και το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Προστασίας Καταναλωτών και Ασφάλειας Τροφίμων (BVL) πρόκειται επίσης να παραστούν.

Η Erica Sheward, διευθύντρια του GFSI, είπε ότι το συνέδριο παρέχει μια ευκαιρία για προβληματισμό και σχεδιασμό για το μέλλον.

«Καθώς ο κόσμος παλεύει με την πρόκληση να ταΐσει σχεδόν 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους με ασφάλεια και βιωσιμότητα, η εργασία πέρα ​​από τα σύνορα για να εξασφαλίσει ασφαλή τρόφιμα παντού δεν ήταν ποτέ πιο κρίσιμη», είπε.

Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στις βέλτιστες πρακτικές για την ασφάλεια των τροφίμων, στην ενθάρρυνση συνεργασιών σε ολόκληρο τον κλάδο, στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και διαφάνειας με τους καταναλωτές και στην προβολή καινοτομιών και τεχνολογιών για το μέλλον της ασφάλειας των τροφίμων.

Λόγω της πανδημίας COVID-19, απαιτείται κάρτα υγείας για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση. Οι κάρτες μπορούν να είναι σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή και θα σαρωθούν κατά την είσοδο στον χώρο. Σε όσους δεν διαθέτουν πάσο θα απαγορεύεται η είσοδος.

Για να εγγραφείτε πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο