Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2025
11.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ βραβεύτηκε στην κατηγορία FOOD SAFETY CULTURE STAND OUT στα Food Experts’ Awards 2024

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνΗ ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ βραβεύτηκε στην κατηγορία FOOD SAFETY CULTURE STAND OUT στα Food Experts’ Awards 2024
spot_img

Από το 2020 η ΟΠΤΙΜΑ έχει επενδύσει στη δημιουργία κοινής Κουλτούρας Ασφάλειας Τροφίμων για όλες τις εμπορικές και παραγωγικές της μονάδες, τις φάρμες σε Ήπειρο και Δομοκό και τις θυγατρικές της εταιρείες στο εξωτερικό.

Η ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια δυναμικής και επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο των τροφίμων, διακρίθηκε στην κατηγορία FOOD SAFETY CULTURE STAND OUT από την Οργανωτική Επιτροπή των Food Experts’ Awards (FEA 2024).

Το συγκεκριμένο βραβείο έρχεται να επιστεγάσει τη συμβολή της Διεύθυνσης Διασφάλισης Ποιότητας & Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων της ΟΠΤΙΜΑ στην ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση της κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων στο σύνολο της λειτουργίας της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2020 η ΟΠΤΙΜΑ έχει επενδύσει στη δημιουργία κοινής Κουλτούρας Ασφάλειας Τροφίμων για όλες τις εμπορικές και παραγωγικές της μονάδες, τις φάρμες σε Ήπειρο και Δομοκό και τις θυγατρικές της εταιρείες στο εξωτερικό, με στόχο να εξελιχθεί σε έναν καινοτόμο, καθετοποιημένο Όμιλο τροφίμων που αριθμεί πάνω από 500 εργαζόμενους.

Κατά την παραλαβή του βραβείου στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στη διεθνή έκθεση τροφίμων FOOD & DRINKS by Detrop, στην HELEXPO, η κα Φλώρα Μαγκανάρη, Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας & Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων της ΟΠΤΙΜΑ, δήλωσε «Η διαδικασία Ομιλοποίησης που ξεκινήσαμε πριν από 4 χρόνια ήταν σίγουρα μια σύνθετη και πολύπλευρη διαδικασία. Αντιμετωπίσαμε διάφορες προκλήσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά τη δημιουργία μίας ενιαίας φιλοσοφίας και κουλτούρας και την ενσωμάτωση πολλών και διαφορετικών λειτουργιών και διεργασιών σε ένα ενιαίο σύστημα. Με επιμονή, υπομονή, προσαρμοστικότητα, προσήλωση στον στόχο και, πάνω από όλα, ομαδική δουλειά, ολοκληρώσαμε με επιτυχία αυτή τη διαδικασία και καταφέραμε να  διακριθούμε για το έργο μας στα Food Experts’ Awards 2024. Αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο σε όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους της ΟΠΤΙΜΑ, γιατί είναι αποτέλεσμα όλων!».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Coca Cola: «Σταματήστε την κατανάλωση» – Η μία μετά την άλλη οι χώρες ανακαλούν αναψυκτικά του αμερικάνικου κολοσσού

Σε πανικό οι αρχές, ερευνούν ποιες παρτίδες έχουν διανεμηθεί στις 11 χώρες που ειδοποιήθηκαν για σοβαρό κίνδυνο από τοξική ουσία σε αναψυκτικά της Coca Cola.

“Το πόδι του Chef” – Ατυχήματα και παθήσεις των εργαζομένων σε κουζίνες – Της Ορθοπαιδικού Άννας Λεντή*

Επειδή η πραγματική κουζίνα δεν είναι master chef, η Χειρουργός Ορθοπαιδικός Άννα Λεντή, αναλύει στο Cibum τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις κουζίνες και πως μπορούν να προστατευτούν.

Τι είναι το αλτερνάρια και γιατί ανακαλούνται τρόφιμα που το περιέχουν

Γιατί ανακλήθηκε ταχίνι που περιέχει αλτερνάρια;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο