Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Π.Ε.Τ.Ε.Τ. υποστηρίζει τα πρώτα βραβεία αρτοποιίας στην Ελλάδα – Bakery Awards 2022

ΑρχικήΝέαΗ Π.Ε.Τ.Ε.Τ. υποστηρίζει τα πρώτα βραβεία αρτοποιίας στην Ελλάδα – Bakery Awards 2022
spot_img

cibum team

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.)  Ιωάννης Σμαρνάκης, προεδρεύει της κριτικής επιτροπής των βραβείων Bakery Awards 2022. Στην επιτροπή συμμετέχουν τα καταξιωμένα στον τομέα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής μέλη της ΠΕΤΕΤ, Μιχάλης Ορεστίδης και Διαμαντής Παπαπαναγής. Την επιτροπή πλαισιώνουν υψηλού κύρους θεσμικοί παράγοντες, ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και επαγγελματίες του τομέα.

Τα Bakery Awards 2022 διοργανώνονται για 1η φορά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες, καταστήματα και την βιομηχανία που σχετίζονται με την αρτοποιία. Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν καταστήματα αρτοποιίας, οι εταιρείες που παράγουν προϊόντα αρτοποιίας και οι εταιρίες που παρέχουν αντίστοιχες υπηρεσίες αρτοποιίας, οι οποίες τους τελευταίους 24 μήνες έχουν να επιδείξουν καινοτομία στις πρακτικές τους.

- Advertisement -

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΕΩΣ  05.11.2021

Για λεπτομέρειες και αιτήσεις συμμετοχής στα Bakery Awards 2022 πατήστε ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα