Τρίτη, 11 Μαρτίου, 2025
18.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ποιότητα στα τρόφιμα δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.

ΑρχικήΝέαΗ ποιότητα στα τρόφιμα δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.
spot_img

Της Άννας Λεκατσά*


Η ποιότητα που δε φαίνεται… και πρέπει να απαιτούμε!

Τι αντιλαμβανόμαστε ως ποιοτικό προϊόν; Ποιά είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες των τροφίμων που προσδίδουν υψηλή ποιότητα και πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις επιλογές μας;

- Advertisement -

   Όταν κάνουμε τις αγορές μας, κάποια χαρακτηριστικά των τροφίμων θεωρούνται αυτονόητα (ή προαπαιτούμενα) και είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχουν σ’ αυτά. Όμως, ενώ κάποια χαρακτηριστικά ποιότητας μπορούμε πολύ εύκολα να τ’ αντιληφθούμε, κάποια άλλα δεν είναι εμφανή.

   Ποιά είναι αυτά και τι απαιτήσεις πρέπει να έχουμε για να αποκαλούμε ένα προϊόν ΠΟΙΟΤΙΚΟ;

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Συναγερμός για δημοφιλή κρέμα της L’Oreal που περιέχει καρκινογόνο βενζόλιο

Φυσικό συστατικό της βενζίνης και του καπνού του τσιγάρου, το βενζόλιο μπορεί να  προκαλέσει λευχαιμία  

Η κλιματική αλλαγή αυξάνει την παρουσία καρκινογόνων μυκοτοξινών στα τρόφιμα – Έκθεση του ΕΟΠ

Επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής που οδηγούν σε αυξημένη έκθεση σε επιβλαβείς τοξίνες

Ανακοινώθηκε το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Ασφάλειας Τροφίμων: «Η επιστήμη στην πράξη»

Το θέμα και η εκστρατεία της παγκόσμιας ημέρας ασφάλειας τροφίμων 2025.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο