Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2024
10.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ημερίδα: Ο Επιστήμων Τεχνολόγος Τροφίμων στην Ελληνική & Διεθνή πραγματικότητα

ΑρχικήΝέαΗμερίδα: Ο Επιστήμων Τεχνολόγος Τροφίμων στην Ελληνική & Διεθνή πραγματικότητα
spot_img

Το τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας τροφίμων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) συνδιοργανώνει με την ΠΕΤΕΤ, ημερίδα για την θέση των Επιστημόνων Τεχνολόγων Τροφίμων, στην αγορά εργασίας και τις επαγγελματικές προκλήσεις και προοπτικές.

Η πρωτοβουλία της ΠΕΤΕΤ για ανταλλαγή απόψεων με την ακαδημαϊκή κοινότητα και την επικοινωνία με τους φοιτητές ξεκινά από την Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 Ώρα 10:00 πμ.

Αμφιθέατρο του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων .

Η διοίκηση της ένωσης δημιουργεί διαύλους επικοινωνίας με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και τους θεσμικούς φορείς και είναι πάντα κοντά στους φοιτητές μας.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα και η αφίσα της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νεκρό ποντίκι σε Ελληνικό κατεψυγμένο σπανάκι γνωστής εταιρείας – Επώνυμη καταγγελία στο cibum (φωτογραφίες)

O αναγνώστης του cibum αποφάσισε να κάνει επώνυμα την καταγγελία του αφού όπως εξηγεί δεν βρήκε άκρη με τις αρμόδιες υπηρεσίες

Προσοχή: Ανακαλούνται ήδη Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα – Ίσως είναι αποθέματα προηγούμενων ετών

Η αγορά έχει γεμίσει από τώρα με χριστουγεννιάτικες σοκολάτες, όμως ήδη άρχισαν να ανακαλούνται...

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο