Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
22.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ηράκλειο: Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην online εκδήλωση Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας

ΑρχικήΝέαΗράκλειο: Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην online εκδήλωση Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας
spot_img

cibum team


Με επιτυχία συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης -ως τιμώμενη γαστρονομική περιφέρεια- στην online εκδήλωση Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας, που λόγω των συνθηκών της πανδημίας πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Στην διαδικτυακή εκδήλωση «Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας» συμμετείχαν 77 τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, καθώς και 48 εταιρείες, Γάλλοι εισαγωγείς και χονδρέμποροι του κλάδου των τροφίμων και των ποτών. Πραγματοποιήθηκαν 817 ραντεβού παραγωγών με αγοραστές από τους κλάδους της χονδρικής πώλησης, του ξενοδοχειακού τομέα αλλά και της μαζικής εστίασης.

Η Περιφέρεια Κρήτης έδωσε τη δυνατότητα σε 14 παραγωγούς και επιχειρήσεις του νησιού και από τις τέσσερις Περιφερειακές ενότητες να συμμετέχουν στην εκδήλωση, αλλά και να έρθουν σε επαφή με προγραμματισμένες διαδικτυακές B2B συναντήσεις με αγοραστές της Γαλλίας. Σε δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης ανέφερε ότι η Περιφέρεια είναι σταθερά προσηλωμένη στους στόχους που έχει θέσει και συνεχίζει την προσπάθεια, για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα του νησιού και των παραγωγών του. «Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, συνεχίζουμε απρόσκοπτα να υλοποιούμε δράσεις αποτελεσματικές και υποστηρικτικές προς τους παραγωγούς και την επιχειρηματικότητα της Κρήτης», κατέληξε ο κ. Χνάρης.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα