Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ηράκλειο: Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην online εκδήλωση Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας

ΑρχικήΝέαΗράκλειο: Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην online εκδήλωση Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας
spot_img

cibum team


Με επιτυχία συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης -ως τιμώμενη γαστρονομική περιφέρεια- στην online εκδήλωση Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας, που λόγω των συνθηκών της πανδημίας πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Στην διαδικτυακή εκδήλωση «Greek Gastronomy Workshops της Γαλλίας» συμμετείχαν 77 τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, καθώς και 48 εταιρείες, Γάλλοι εισαγωγείς και χονδρέμποροι του κλάδου των τροφίμων και των ποτών. Πραγματοποιήθηκαν 817 ραντεβού παραγωγών με αγοραστές από τους κλάδους της χονδρικής πώλησης, του ξενοδοχειακού τομέα αλλά και της μαζικής εστίασης.

Η Περιφέρεια Κρήτης έδωσε τη δυνατότητα σε 14 παραγωγούς και επιχειρήσεις του νησιού και από τις τέσσερις Περιφερειακές ενότητες να συμμετέχουν στην εκδήλωση, αλλά και να έρθουν σε επαφή με προγραμματισμένες διαδικτυακές B2B συναντήσεις με αγοραστές της Γαλλίας. Σε δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης ανέφερε ότι η Περιφέρεια είναι σταθερά προσηλωμένη στους στόχους που έχει θέσει και συνεχίζει την προσπάθεια, για τη στήριξη του πρωτογενή τομέα του νησιού και των παραγωγών του. «Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, συνεχίζουμε απρόσκοπτα να υλοποιούμε δράσεις αποτελεσματικές και υποστηρικτικές προς τους παραγωγούς και την επιχειρηματικότητα της Κρήτης», κατέληξε ο κ. Χνάρης.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα