Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Σανίδες βουτύρου”: Μια νέα γευστική απογείωση

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / Τάσεις"Σανίδες βουτύρου": Μια νέα γευστική απογείωση
spot_img

Ο συνδυασμός ψωμί με βούτυρο ανεβαίνει κατηγορία μέσα από μια νέα τάση στο Tik Tok, ονόματι «σανίδες βουτύρου».

Το βούτυρο είναι από μόνο του μια συνταγή για να δώσει κανείς ακόμα περισσότερη γεύση στο φαγητό, με το «μικρό» κόστος των λιπαρών και των θερμίδων. Πολλοί μεγάλοι σεφ το αγαπούν πολύ. Τόσο που ο Thomas Straker, ένας viral σεφ στο Instagram, έχει αφιερώσει έναν ολόκληρο λογαριασμό σε διαφορετικές συνταγές βουτύρου.

- Advertisement -

Το TikTok, ως η πλατφόρμα που ορίζει πλέον τις τάσεις, έχει πάει την αγάπη για το βούτυρο σε άλλο επίπεδο. Παίρνει τις λεγόμενες σανίδες βουτύρου και τις ανεβάζει στο επόμενο επίπεδο.

https://twitter.com/alicemjslater/status/1571413179955134465?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1571413179955134465%7Ctwgr%5E023c6bdb718cc6ac401667c3bcb9e50f70e8fc10%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fmetro.co.uk%2F2022%2F09%2F19%2Fmove-over-cheese-butter-boards-are-the-latest-food-trend-on-tiktok-17407664%2F

Η νέα αυτή τάση, περιλαμβάνει ένα ξύλο κοπής με μαλακωμένο βούτυρο,  πασπαλισμένη με συνοδευτικά της επιλογής σας. Έπειτα πάνω στη σανίδα με το απλωμένο spread, μπορείτε να βουτήξετε το ψωμί σας και να απολαύσετε. Όσον αφορά τώρα στα συνοδευτικά, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να βάλετε. Αλάτι, βότανα, κρεμμύδια, ξύσμα λεμονιού ή νιφάδες τσίλι αποτελούν μερικά συνήθη συστατικά, ενώ κάποιοι έχουν επιλέξει ακόμη και σύκα και μαρμελάδα ή μέλι, για μια γλυκιά εναλλακτική.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα