Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2024
20.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Σανίδες βουτύρου”: Μια νέα γευστική απογείωση

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / Τάσεις"Σανίδες βουτύρου": Μια νέα γευστική απογείωση
spot_img

Ο συνδυασμός ψωμί με βούτυρο ανεβαίνει κατηγορία μέσα από μια νέα τάση στο Tik Tok, ονόματι «σανίδες βουτύρου».

Το βούτυρο είναι από μόνο του μια συνταγή για να δώσει κανείς ακόμα περισσότερη γεύση στο φαγητό, με το «μικρό» κόστος των λιπαρών και των θερμίδων. Πολλοί μεγάλοι σεφ το αγαπούν πολύ. Τόσο που ο Thomas Straker, ένας viral σεφ στο Instagram, έχει αφιερώσει έναν ολόκληρο λογαριασμό σε διαφορετικές συνταγές βουτύρου.

Το TikTok, ως η πλατφόρμα που ορίζει πλέον τις τάσεις, έχει πάει την αγάπη για το βούτυρο σε άλλο επίπεδο. Παίρνει τις λεγόμενες σανίδες βουτύρου και τις ανεβάζει στο επόμενο επίπεδο.

https://twitter.com/alicemjslater/status/1571413179955134465?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1571413179955134465%7Ctwgr%5E023c6bdb718cc6ac401667c3bcb9e50f70e8fc10%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fmetro.co.uk%2F2022%2F09%2F19%2Fmove-over-cheese-butter-boards-are-the-latest-food-trend-on-tiktok-17407664%2F

Η νέα αυτή τάση, περιλαμβάνει ένα ξύλο κοπής με μαλακωμένο βούτυρο,  πασπαλισμένη με συνοδευτικά της επιλογής σας. Έπειτα πάνω στη σανίδα με το απλωμένο spread, μπορείτε να βουτήξετε το ψωμί σας και να απολαύσετε. Όσον αφορά τώρα στα συνοδευτικά, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να βάλετε. Αλάτι, βότανα, κρεμμύδια, ξύσμα λεμονιού ή νιφάδες τσίλι αποτελούν μερικά συνήθη συστατικά, ενώ κάποιοι έχουν επιλέξει ακόμη και σύκα και μαρμελάδα ή μέλι, για μια γλυκιά εναλλακτική.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο