Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Σανίδες βουτύρου”: Μια νέα γευστική απογείωση

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / Τάσεις"Σανίδες βουτύρου": Μια νέα γευστική απογείωση
spot_img

Ο συνδυασμός ψωμί με βούτυρο ανεβαίνει κατηγορία μέσα από μια νέα τάση στο Tik Tok, ονόματι «σανίδες βουτύρου».

Το βούτυρο είναι από μόνο του μια συνταγή για να δώσει κανείς ακόμα περισσότερη γεύση στο φαγητό, με το «μικρό» κόστος των λιπαρών και των θερμίδων. Πολλοί μεγάλοι σεφ το αγαπούν πολύ. Τόσο που ο Thomas Straker, ένας viral σεφ στο Instagram, έχει αφιερώσει έναν ολόκληρο λογαριασμό σε διαφορετικές συνταγές βουτύρου.

Το TikTok, ως η πλατφόρμα που ορίζει πλέον τις τάσεις, έχει πάει την αγάπη για το βούτυρο σε άλλο επίπεδο. Παίρνει τις λεγόμενες σανίδες βουτύρου και τις ανεβάζει στο επόμενο επίπεδο.

https://twitter.com/alicemjslater/status/1571413179955134465?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1571413179955134465%7Ctwgr%5E023c6bdb718cc6ac401667c3bcb9e50f70e8fc10%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fmetro.co.uk%2F2022%2F09%2F19%2Fmove-over-cheese-butter-boards-are-the-latest-food-trend-on-tiktok-17407664%2F

Η νέα αυτή τάση, περιλαμβάνει ένα ξύλο κοπής με μαλακωμένο βούτυρο,  πασπαλισμένη με συνοδευτικά της επιλογής σας. Έπειτα πάνω στη σανίδα με το απλωμένο spread, μπορείτε να βουτήξετε το ψωμί σας και να απολαύσετε. Όσον αφορά τώρα στα συνοδευτικά, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να βάλετε. Αλάτι, βότανα, κρεμμύδια, ξύσμα λεμονιού ή νιφάδες τσίλι αποτελούν μερικά συνήθη συστατικά, ενώ κάποιοι έχουν επιλέξει ακόμη και σύκα και μαρμελάδα ή μέλι, για μια γλυκιά εναλλακτική.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο