Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συσκευασία: Επαναχρησιμοποιούμενα πλαστικά δοχεία για take away από την Tupperware

ΑρχικήΝέαΠεριβάλλον / ΒιωσιμότηταΣυσκευασία: Επαναχρησιμοποιούμενα πλαστικά δοχεία για take away από την Tupperware
spot_img

Η εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων Tupperware Brands με έδρα τις ΗΠΑ έχει αναπτύξει ένα επαναχρησιμοποιήσιμο δοχείο τροφίμων για λογαριασμό της καναδικής αλυσίδας εστιατορίων γρήγορου φαγητού Tim Hortons, προκειμένου να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα από τις συσκευασίες μιας χρήσης. Στόχος είναι τα δοχεία να επιστρέφονται στα καταστήματα, τα οποία θα είναι υπεύθυνα να τα καθαρίζουν να τα απολυμαίνουν και τα τα ξαναχρησιμοποιούν.

Η συνεργάτης της Loop, Tim Hortons, θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο δοχείο για να συσκευάσει τα τρόφιμα στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος σε επιλεγμένα καταστήματα στο Burlington του Οντάριο.

Ο πρόεδρος της επέκτασης της εμπορικής δραστηριότητας της Tupperware, Hector Lezama, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε στους συνεργάτες της Loop, όπως την Tim Hortons, την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση και να αξιοποιήσουν την πλούσια κληρονομιά μας στα επαναχρησιμοποίησιμα δοχεία για να βοηθήσουμε να αντιληφθούν περισσότεροι καταναλωτές τι σημαίνει να μειωθεί το αποτύπωμά τους.

«Αυτή η συνεργασία ευθυγραμμίζεται με τον σκοπό μας να καλλιεργούμε ένα καλύτερο μέλλον καθημερινά, φέρνοντας στη ζωή βιώσιμες επιλογές στον κλάδο των γρήγορων υπηρεσιών φαγητού. Ανυπομονούμε να δούμε τι καρπούς θα αποδώσει αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα».

Το εγχείρημα με την Tim Hortons σηματοδοτεί την είσοδο της Tupperware στην αγορά στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Loop.

Σκοπός είναι να προωθήσει την πρωτοβουλία No Time to Waste, η οποία στοχεύει στη μείωση της σπατάλης πλαστικών μίας χρήσης.

Μέσα στο 2022 η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει περισσότερες επαναχρησιμοποιήσιμες επιλογές πακέτων για άλλους συνεργάτες της Loop.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο