Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Kellogg’s και Coca Cola αποσύρουν τις χορηγίες από το Overwatch League

ΑρχικήΝέαKellogg’s και Coca Cola αποσύρουν τις χορηγίες από το Overwatch League
spot_img

cibum team

Μετά την Coca cola και η Kellogg’s  απέσυρε την  χορηγία από το Overwatch League της Activision Blizzard.

Το Overwatch League ( OWL ) είναι ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα esports για το βιντεοπαιχνίδι Overwatch , που δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή Blizzard Entertainment. Το 2018 , δόθηκε στις νικήτριες ομάδες συνολικό έπαθλο 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία Kellogg επιβεβαίωσε ότι “δεν θα προχωρήσει” με τα προγράμματα συνεργασίας OWL φέτος. Η κίνηση είναι η απάντηση της Kellogg στους ισχυρισμούς για διακρίσεις λόγω φύλου και σεξουαλικής παρενόχλησης στον εκδότη και προγραμματιστή της Overwatch Blizzard Entertainment. Η διστακτικότητα από τους διαφημιζόμενους έρχεται εν μέσω λεπτομερειών για ανεξέλεγκτες διακρίσεις και παρενόχληση κατά των γυναικών εργαζομένων. Πολλοί υπάλληλοι της Activision Blizzard έχουν παραιτηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο πρόεδρος της Blizzard, J. Allen Brack, παραιτήθηκε από τη θέση του και αντικαταστάθηκε από δύο άλλους, τους Jen Oneal και Mike Ybarra. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Activision Blizzard, Bobby Kotick, απέστειλε επίσης επιστολή στο προσωπικό ζητώντας συγγνώμη.

«Βρίσκουμε αυτούς τους ισχυρισμούς ανησυχητικούς και ασυμβίβαστους με τη δέσμευσή μας για ισότητα, ποικιλομορφία και ένταξη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Kellogg, Kris Bahner. «Ενώ η Activision Blizzard έχει ανακοινώσει σχέδια για την αντιμετώπιση των προκλητικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει, δεν θα προχωρήσουμε με κανένα νέο πρόγραμμα φέτος, αλλά θα συνεχίσουμε να αναθεωρούμε την πρόοδο που έχει σημειωθεί ενάντια στα σχέδιά τους».

Η Kellogg Co. και η Overwatch League ανακοίνωσαν μια πολυετή συνεργασία το 2019, συμφωνώντας σε “πολλαπλές ενεργοποιήσεις έως το 2021, συμπεριλαμβανομένων συσκευασιών με επωνυμία, κληρώσεις και εμπορεύματα”. Αυτή η συνεργασία περιελάμβανε συσκευασίες για τα προϊόντα της Kellogg, συμπεριλαμβανομένων των Cheez-It Grooves και Pringles Wavy, που χαρακτηρίζουν την επωνυμία Overwatch League και εικόνες χαρακτήρων Overwatch.

Την Παρασκευή, τα λογότυπα για τα Cheez-It Grooves και Pringles Wavy αφαιρέθηκαν απότη σελίδα συνεργατών της Overwatch League .

Η απόφαση του Kellogg να αποστασιοποιηθεί από το Overwatch League ακολουθεί παρόμοιες κινήσεις από άλλους χορηγούς πρωταθλήματος T-Mobile , Coca-Cola και State Farm .

Η επίσημη δήλωση της  Coca-Cola λέει ότι «γνωρίζουμε τους ισχυρισμούς γύρω από την Activision Blizzard» και ότι «συνεργαζόμαστε με την Blizzard καθώς κάνουμε ένα βήμα πίσω για μια στιγμή για να επανεξετάσουμε μελλοντικά σχέδια και προγράμματα».

Τον Ιούλιο, η Activision Blizzard μηνύθηκε από το Τμήμα Δίκαιης Απασχόλησης και Στέγασης της Καλιφόρνιας (DFEH), το οποίο ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία δημιούργησε μια κουλτούρα που επέτρεψε τον πολλαπλασιασμό των διακρίσεων λόγω φύλου και της σεξουαλικής παρενόχλησης. Αρκετά ανώτατα στελέχη, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου της Blizzard J. Allen Brack , κατονομάστηκαν στη μήνυση επειδή γνώριζαν και επέτρεψαν αυτή τη συμπεριφορά.

Πηγή: Polygon

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελέτη: Τα δοχεία με μπαχαρικά οι βασικοί “ένοχοι” για την παρουσία παθογόνων στις οικιακές κουζίνες

Για πρώτη φορά εξετάστηκαν τα βαζάκια με μπαχαρικά όσον αφορά τη διασταυρούμενη μόλυνση - Μεταφέρουν περισσότερα παθογόνα και μικροοργανισμούς από οποιοδήποτε άλλο οικιακό εξοπλισμό!

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα