Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
33.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κτήμα Semeli: Συμμετοχή στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» των οινοποιείων

ΑρχικήΝέαΚτήμα Semeli: Συμμετοχή στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» των οινοποιείων
spot_img

Φίλοι και φίλες του κρασιού επισκέφθηκαν το κτήμα Semeli, μυήθηκαν στον κόσμο του κρασιού και απόλαυσαν επιλεγμένα κρασιά του Κτήματος.

Μια ιδιαίτερη οινική και ταξιδιωτική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού στο Κτήμα Semeli, το οποίο συμμετείχε στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» των οινοποιείων.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από τους “Δρόμους του Κρασιού” της Ελλάδος και τα επισκέψιμα οινοποιεία – μέλη.

Το Σάββατο και την Κυριακή, σημαντικός αριθμός οινόφιλων είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στο Κτήμα, στους αμπελώνες, στους ανακαινισμένους χώρους παραγωγής και φιλοξενίας και να μάθουν την ιστορία του Κτήματος. Κυρίως όμως είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στον κόσμο του κρασιού και να απολαύσουν επιλεγμένα κρασιά του Κτήματος, μέσα από προγράμματα Οινογευσίας συνδυασμένα με τοπικά εδέσματα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Κτήμα Semeli βρέθηκε στην πρωτοπορία της δράσης του Οινοτουρισμού, μιας και η φιλοσοφία της επιχείρησης πρεσβεύει πως το κρασί αποτελεί ένα σημαντικό προϊόν της χώρας μας που μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες.

Οι αμπελώνες της Νεμέας μαζί με την ιστορία της περιοχής δημιουργούν ένα εξαιρετικό υπόβαθρο φιλοξενίας, που το Κτήμα Semeli εξέλιξε σε όλα τα επίπεδα.

Όπως επισημαίνεται, με μοναδικό στόχο τη συνεχή εξέλιξη, η Οινοποιία Semeli επένδυσε με συνέπεια στη μοναδικότητα του φυσικού τοπίου μειώνοντας σε όλες τις δράσεις της το ανθρακικό αποτύπωμα. Η ελάχιστη δυνατή όχληση εξάλλου, όπως και η προστασία και η ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος καθώς και η ήπια μεταχείριση της πρώτης ύλης και του παραγόμενου από αυτήν οίνου αποτελούν βασικές αξίες και διαπερνούν όλες τις δραστηριότητες του Κτήματος.

Το Κτήμα Semeli θα συνεχίσει να καταθέτει το ποιοτικό του αποτύπωμα στην περιοχή και στην οινική παραγωγή της χώρας.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Γιατί η ΕΕ αλλάζει τον κανονισμό για τη λιστέρια – Από ποια τρόφιμα κινδυνεύουμε

Η λιστερίωση είναι σπάνια, αλλά έχει ποσοστά θνησιμότητας που φτάνουν το 30%.

ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ – Σοβαρός κίνδυνος από τα ψεύτικα κοσμήματα

Προσοχή στα φθηνά Κοσμήματα – Περιέχουν επικίνδυνες τοξικές ουσίες - Εκατοντάδες ενημερώσεις στο RAPEX και ανακλήσεις σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

ΕΕ: Οριστικό ΤΕΛΟΣ στη δισφαινόλη Α (BPA) στα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

Ο "κύβος ερρίφθη" την περασμένη εβδομάδα και τα κράτη μέλη ενέκριναν την πρόταση της Επιτροπής για απαγόρευση της Δισφαινόλης Α σε συσκευασίες τροφίμων και ποτών.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα