Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ξενοδοχείο ναυαρχίδα στην Αθήνα ζητεί Restaurant Manager

ΑρχικήΝέαΞενοδοχείο ναυαρχίδα στην Αθήνα ζητεί Restaurant Manager
spot_img

Το Athens Marriott Hotel αναζητεί Restaurant Manager για να ηγηθεί όλων των πτυχών της επιχείρησης.

Οι ευθύνες του διευθυντή εστιατορίου διατηρούν τους στόχους εσόδων, κερδοφορίας και ποιότητας του εστιατορίου. Θα διασφαλίσετε την αποτελεσματική λειτουργία του εστιατορίου, καθώς και τη διατήρηση υψηλών προτύπων παραγωγής, παραγωγικότητας, ποιότητας και εξυπηρέτησης πελατών.

Αρμοδιότητες

Συντονίζει καθημερινά τις λειτουργίες του εστιατορίου Front of the House και Back of the House

Παρέχετε ανώτερη υπηρεσία και μεγιστοποιήστε την ικανοποίηση των πελατών

Να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά και με ακρίβεια στα παράπονα των πελατών

Ελέγχετε τακτικά την ποιότητα των προϊόντων και ερευνάτε νέους προμηθευτές

Οργάνωση και επίβλεψη βάρδιων

Εκτιμήστε την απόδοση του προσωπικού και παρέχετε σχόλια για τη βελτίωση της παραγωγικότητας

Υπολογίστε τις μελλοντικές ανάγκες σε αγαθά, κουζινικά και προϊόντα καθαρισμού

Διασφαλίστε τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας

Διαχειριστείτε την καλή εικόνα του εστιατορίου και προτείνετε τρόπους βελτίωσης της

Έλεγχος του λειτουργικού κόστους και εντοπισμός μέτρων για τη μείωση των απορριμμάτων

Δημιουργήστε αναφορές για εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια έσοδα και έξοδα

Προώθηση της επωνυμίας στην τοπική κοινότητα μέσω εκδηλώσεων από στόμα σε στόμα και εστιατορίων

Προτείνετε τρόπους προσέγγισης ευρύτερου κοινού (π.χ. εκπτώσεις και διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης)

Εκπαιδεύστε τους νέους και τους σημερινούς υπαλλήλους σε σωστές πρακτικές εξυπηρέτησης πελατών

Εφαρμογή πολιτικών και πρωτοκόλλων που θα διατηρήσουν τις μελλοντικές λειτουργίες του εστιατορίου

Απαιτήσεις

Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία ως Διευθυντής Εστιατορίου, Γενικός Διευθυντής Εστιατορίου, Διευθυντής Φιλοξενίας ή παρόμοια θέση

Εκτενείς γνώσεις τροφίμων και ποτών (F&B), με ικανότητα να θυμάται και να ανακαλεί συστατικά και πιάτα για να ενημερώνει τους πελάτες και το προσωπικό αναμονής

Εξοικείωση με το λογισμικό διαχείρισης εστιατορίων, όπως το OpenTable και το PeachWorks

Ισχυρές ηγετικές, παρακινητικές και ανθρώπινες δεξιότητες και

Οξείες δεξιότητες οικονομικής διαχείρισης.

Αποδεδειγμένη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών ως διευθυντής

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα