Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
25.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

OLIVARTIA: Μετάλλιο για την ποιότητα του “HYGEIA by Xilouris Family EVOO”

ΑρχικήΝέαOLIVARTIA: Μετάλλιο για την ποιότητα του "HYGEIA by Xilouris Family EVOO"
spot_img

Η εταιρεία OLIVARTIA, επιχείρηση του Ομίλου ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ διακρίθηκε με αργυρό μετάλλιο για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου «HYGEIA by Xilouris Family EVOO».

Η OLIVARTIA διακρίθηκε στον 7ο διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου ATHENA IOOC 2022. Το Βραβείο παρέλαβε ο κ. Βασίλης Ζέρβας, CFO της Olivartia και του Ομίλου Gefsinus στο Ζάππειο Εκθεσιακό Μέγαρο, στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.

- Advertisement -

Ο ATHENA IOOC είναι ο πλέον δυναμικά ανερχόμενος διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου και ο μοναδικός του είδους του που διεξάγεται στην Ελλάδα. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων παραγωγών σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου, καθώς και τον σεβασμό των πιο καταξιωμένων κριτών ελαιολάδου.

Η OLIVARTIA / Ελαιόλαδα Ξυλούρης με έδρα της τα Καπαριανά Μοιρών είναι μια σύγχρονη εταιρεία τυποποίησης με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα και ένα μεγάλο δίκτυο διανομής τυποποιημένου ελαιόλαδου στην Ελληνική επικράτεια. Μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στην ποιότητα , όσο και στην σωστή διαχείριση των α΄ και β΄ υλών της  εφαρμόζοντας  πιστοποιημένα συστήματα ελέγχου διασφάλισης ποιότητας  και ασφάλειας τροφίμων  σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα σε  ένα πλήρες και οργανωμένο χημείο με εξειδικευμένο προσωπικό εντός της μονάδας παραγωγής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:

Η  οικογένεια Ξυλούρη με βαθιά προσήλωση στην παράδοση, με σεβασμό και πίστη στα ήθη και τα έθιμα της  Κρήτης μας προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια  να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό  τρόπο το μόχθο και τη σοφία του  ελαιοπαραγωγού της Κρήτης.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού

Γιατί η Manchester United ψάχνει υπεύθυνο ασφάλειας τροφίμων; Το σωστό παράδειγμα ενός τεράστιου συλλόγου

Η σημασία της διατροφικής ασφάλειας στον επαγγελματικό αθλητισμό και ένα πρόσφατο περιστατικό που το επιβεβαιώνει
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα