Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παναθηναϊκός: Οκτώ ποδοσφαιριστές της Ντνίπρο με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης στην Αθήνα

ΑρχικήΝέαΠαναθηναϊκός: Οκτώ ποδοσφαιριστές της Ντνίπρο με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης στην Αθήνα
spot_img

Ουκρανός δημοσιογράφος αναφέρει πως οκτώ παίκτες της Ντνίπρο παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Απρόοπτο ενόψει Παναθηναϊκού στην Ντνίπρο, σύμφωνα με Ουκρανό δημοσιογράφο, που αναφέρει πως 15 μέλη της ομάδας, οκτώ εκ των οποίων ποδοσφαιριστές, παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης το βράδυ πριν τον αγώνα κατά τη διαμονή τους σε αθηναϊκό ξενοδοχείο!

Συγκεκριμένα, ο Βολόντιμιρ Ζβέροφ υποστηρίζει πως «η διεξαγωγή του αγώνα είναι αμφίβολη», ενώ είπε πως συμπτώματα παρουσίασαν και στελέχη των Ουκρανών που δεν δείπνησαν μαζί με την αποστολή αλλά έφαγαν μόνο μπανάνες και ήπιαν νερό, αναφέρει

Στο ρεπορτάζ διαβάζει κανείς επίσης πως στην Ντνίπρο υπάρχει δυσαρέσκεια για τη φιλοξενία στην Αθήνα, καθώς δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση, ενώ το πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή άργησε μισή ώρα – και αντί να πάρει δρόμο απευθείας για το ξενοδοχείο, έκανε… άσκοπες βόλτες.

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου μπορεί να βρει κανείς λεπτομέρειες για το περιστατικό με το πούλμαν, με τους Ουκρανούς να ισχυρίζονται πως «μας είπαν πως οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν μπλοκάρει το πούλμαν και μετά ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στην αστυνομία. Ό,τι συνέβη στην πραγματικότητα, παραμένει μυστήριο. Μετά κάναμε μισή ώρα στον δρόμο παρότι το ξενοδοχείο είναι μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά, γιατί το πούλμαν ακολούθησε εντελώς διαφορετικό δρόμο».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο