Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πασχαλινά αυγά από… τυρί; Κι όμως…

ΑρχικήΝέαΠασχαλινά αυγά από... τυρί; Κι όμως...
spot_img

Τα σουπερμάρκετ Morrissons ξεφεύγουν από την παράδοση της σοκολάτας, κυκλοφορώντας Πασχαλινά αυγά από τυρί!

Πασχαλινά αυγά από…τυρί προσφέρει φέτος το Πάσχα η Morrissons, σε μια προσπάθεια να πρωτοτυπήσει από τη σοκολατένια συνήθεια.

- Advertisement -

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ αποκάλυψε δύο νέα πασχαλινά αυγά φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από τυρί που κυκλοφορούν στα καταστήματά της. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο δελεαστικές επιλογές: ένα αυγό με τυρί Lancashire και Cheddar ή ένα άλλο αυγό με μαλακό τυρί Stratford Blue, αμφότερες χειροποίητες σε αγροκτήματα που συνεργάζονται με την αλυσίδα.

Τα τυρένια πασχαλινά αυγά κοστίζουν 5 λίρες και είναι διαθέσιμα τόσο στα καταστήματα όσο και σ στο διαδίκτυο.

Μπορεί αυτά τα νέα να είναι ιδιαίτερα καλά για τους λάτρεις του τυριού, αλλά τι έχει να πει η κοινή γνώμη για αυτό; Κάποιοι χαρακτήρισαν την πρωτοβουλία καλή ιδέα, ειδικά για όσους είναι αλλεργικοί στη σοκολάτα. Αλλά δεν είχαν όλοι την ίδια γνώμη: “Μην τολμήσετε ποτέ να μου δώσετε τυρί αντί για σοκολάτα”, έγραψε με φανερή αποδοκιμασία ένας χρήστης.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα