ΑρχικήΝέαΠώς ένας influencer έφαγε εν αγνοία του...112.000 ευρώ!

Πώς ένας influencer έφαγε εν αγνοία του…112.000 ευρώ!

2 λεπτά ανάγνωσης

Influencer του Tik Tok έφαγε πατατάκι που θα του εξασφάλιζε το έπαθλο των 100.000 λιρών από την εταιρεία Walkers.

Ο Cory είναι ένας  26χρονος  από το Κάρντιφ  της Μεγάλης Βρετανίας. Παράλληλα, ασχολείται με την παραγωγή περιεχομένου στο Tik Tok, με το όνομα χρήστη @corysworldd, κυρίως με θέμα τη διατροφή του και το τι τρώει κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης μέρας.  Και με πάνω από 100.000 οπαδούς και 9,8 εκατ. Like στην πλατφόρμα, μάλλον θεωρείται αρκετά επιτυχημένος.

- Advertisement -

Μια μέρα, κάνοντας ένα παρόμοιο βίντεο, ο Cory έφαγε μια σακούλα πατατάκια Walkers. Ωστόσο, δεν ήξερε πως εκείνη την περίοδο η εταιρεία παραγωγής σνακ και πατατακίων έκανε έναν διαγωνισμό, όπου όποιος έβρισκε ένα πατατάκι σε σχήμα καρδιάς θα ήταν και ο τυχερός που θα κέρδιζε το έπαθλο των 100.000 λιρών.  

Μαντέψτε τι έγινε! Αφού δημοσίευσε το βίντεό του στο διαδίκτυο, οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν το σχήμα και ενημέρωσαν τον Cory ότι μόλις είχε φάει…100.000 λίρες (περίπου 112.000 ευρώ)!

- Advertisement -

Ο influencer συνειδητοποίησε το λάθος του μόλις έξι μέρες αργότερα, όταν έβλεπε το αρχικό βίντεο μαζί με την κοπέλα του, Lea.

Αν και αισθάνθηκε μια λύπη στην αρχή, αφού όπως δήλωσε έχασε μια πιθανή ευκαιρία να ανακαινίσει το σπίτι του ή να πάει διακοπές, σύντομα είδε την «αστεία πλευρά». Μίλησε για το συμβάν σε ένα βίντεο που χαρακτήρισε «έκτακτη είδηση».

Μερικοί χρήστες της πλατφόρμας πίστευαν ότι ο Cory θα έπρεπε να λάβει το βραβείο, παρόλο που είχε φάει το τραγανό πριν από έξι ημέρες. Αλλά οι όροι και οι προϋποθέσεις του Walkers δηλώνουν ότι το πατατάκι πρέπει να είναι «άθικτο» εάν θέλει να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Ένας εκπρόσωπος των Walkers, σύμφωνα με απόσπασμα που παραθέτει η Mail Online, είπε: «Τόσο κρίμα που ο Cory έφαγε το πατατάκι! Πρέπει να είμαστε δίκαιοι με όλους τους άλλους θαυμαστές των Walkers που ακολούθησαν τους Όρους και τους Κανόνες του διαγωνισμού μας και κράτησαν τα πατατάκια τους άθικτα, οπότε φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε τη συμμετοχή του αυτή τη φορά. Υπάρχει ακόμη χρόνος αν θέλει να μπει (στο διαγωνισμό)!»

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Φ. Γαΐτης στο cibum: «Έτρωγα όλο το φαγητό μου, αλλά δεν κατάλαβα πώς βοήθησα τα παιδάκια στην Αφρική»

Ο Έλληνας επιστήμονας Τροφίμων Φ. Γαΐτης εξηγεί γιατί η αφθονία τροφίμων δεν βάζει τέλος στην πείνα.

Nestlé: Αγωγή του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας για αρσενικό, μόλυβδο και κάδμιο σε βρεφικές τροφές της Gerber

Η εταιρεία κατηγορείται ότι παραπλανούσε τους γονείς για την ασφάλεια των προϊόντων της – Τι υποστηρίζει η Nestlé και ποια στοιχεία επικαλούνται οι αμερικανικές αρχές

Δηλητηρίαση από ψάρια: Αναδυόμενος κίνδυνος στην Ευρώπη η ciguatera – 10 επιδημικές εξάρσεις με 40 περιστατικά

Νέες εκθέσεις της EFSA παρουσιάζουν περιστατικά δηλητηρίασης, εργαστηριακά ευρήματα και δεδομένα ελέγχων στην Ευρώπη.