Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
12.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Προσλήψεις γεωπόνων από τον ΕΛΓΑ

ΑρχικήΝέαΠροσλήψεις γεωπόνων από τον ΕΛΓΑ
spot_img

cibum team

Δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση του Ελληνικού Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) για προσλήψεις 14 γεωπόνων ώστε να αντιμετωπιστούν έκτακτες ανάγκες.

Η σχέση εργασίας θα είναι ορισμένου χρόνου «για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών» όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΛΓΑ, ενώ η τοποθέτησή τους θα γίνει στα υποκαταστήματα Πάτρας (12) και Τρίπολης (2).

 Η διάρκεια της απασχόλησης θα είναι έως πέντε (5) μήνες, θα διακόπτεται δε, χωρίς αποζημίωση, με πρωτοβουλία του Οργανισμού, όταν εκτιμηθεί ότι αντιμετωπίστηκαν οι ανάγκες για τις οποίες έγινε η πρόσληψη, εξαντλήθηκε η προβλεπόμενη δαπάνη ή για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους. Σε κάθε περίπτωση με τη συμπλήρωση της προβλεπόμενης διάρκειας απασχόλησης, η σύμβαση εργασίας λύεται αυτοδίκαια, χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση ή αποζημίωση.

 Κατά τη διάρκεια της απασχόλησής τους θα μετακινούνται στο χώρο δικαιοδοσίας του Υποκ/τος που έχει καθορισθεί ως άνω για τη διενέργεια πραγματογνωμοσυνών των ζημιών της Φυτικής Παραγωγής. Ο Προϊστάμενος του Υποκ/τος ή ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εκτιμήσεων θα καθορίζουν κάθε φορά τον συγκεκριμένο Δήμο που θα διενεργήσει εκτιμήσεις ή επανεκτιμήσεις ως και κάθε άλλη λεπτομέρεια. Κατά την άσκηση των καθηκόντων αυτών θα πρέπει να εφαρμόζουν και να τηρούν πιστά τις διατάξεις του Κανονισμού Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής, τις σχετικές Εγκυκλίους του ΕΛ.Γ.Α. και τις οδηγίες της Δ/νσης Ασφάλισης και Ενισχύσεων και των παραπάνω Προϊσταμένων του Υποκ/τος.

Οι προσλαμβανόμενοι κατά τη λήξη της σύμβασής τους υποχρεούνται να παραδίδουν τα πορίσματα των εκτιμήσεων που διενήργησαν καθώς και τις καταστάσεις οδοιπορικών και λοιπών εξόδων για το διάστημα το οποίο εργάστηκαν.  Η μη παράδοση εντός του χρονικού διαστήματος ισχύος της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου των πέντε (5) μηνών εκ μέρους των προσλαμβανομένων των αναφερομένων στην παράγραφο αυτή συνεπάγεται προσωπική τους ευθύνη κι επιτρέπει στον ΕΛ.Γ.Α την άσκηση νόμιμων δικαιωμάτων του.

Οι προσλαμβανόμενοι πρέπει να έχουν την υγεία που απαιτείται για τη διενέργεια πραγματογνωμοσυνών ζημιών της Φυτικής Παραγωγής και θα πρέπει να μεριμνούν για τη μετάβασή τους στο χώρο παροχής της υπηρεσίας τους, διότι η υπηρεσία δε διαθέτει μεταφορικό μέσο για το σκοπό αυτό.

Οι προσλαμβανόμενοι για όσο χρόνο διαρκεί η απασχόληση υπάγονται στοασφαλιστικό καθεστώς του Ε.Φ.Κ.Α..

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ευρωπαϊκή επιδημία Salmonella Mbandaka από κοτόπουλο – 196 κρούσματα, ένας νεκρός

Οι αρχές προειδοποιούν ότι ο κίνδυνος δηλητηριάσεων εξακολουθεί να υπάρχει καθώς δεν έχει εντοπιστεί η εστία.

Νέα αποκαλυπτικά ευρήματα μελέτης σχετικά με την επιβίωση του SARS-COV-2 σε τρόφιμα

Γιατί ο ιός επιβιώνει σε ζαμπόν και τυρί τσένταρ και όχι σε μήλα ελιές και σφολιάτες.

Διοξείδιο του τιτανίου: Η ΕΕ και ο ΕΦΕΤ ξεκαθάρισαν στο cibum τι ισχύει μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου

Τι έχουν να πουν εκπρόσωποι της βιομηχανίας τροφίμων, αλλά και εκπρόσωπος της ίδιας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη νέα σύγχυση που επέφερε η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να αναιρέσει την κατάταξη του διοξειδίου του τιτανίου ως καρκινογόνου ουσίας;
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα