Πέμπτη, 27 Μαρτίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΣΕΤΕ: online συζήτηση για το μέλλον του τουρισμού και τα νέα δεδομένα στον κλάδο μετά την πανδημία.

ΑρχικήΝέαΣΕΤΕ: online συζήτηση για το μέλλον του τουρισμού και τα νέα δεδομένα στον κλάδο μετά την πανδημία.
spot_img

cibum team

 Ο τουριστικός κλάδος συνεισφέρει πάνω από το 13% και 21% του ιταλικού και ελληνικού ΑΕΠ αντίστοιχα, με τη δραστηριότητα στον κλάδο να έχει μειωθεί κατά 80% τον τελευταίο χρόνο. Μπορεί όμως να ανακάμψει; Oι Σύλλογοι Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Stanford της Ελλάδας και της Ιταλίας σας προσκαλούν σε μία διαδικτυακή ομιλία με ένα πάνελ διακεκριμένων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, στον επιχειρηματικό χώρο, καθώς και στη δημόσια διοίκηση. Οι ομιλητές θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την προσέγγιση της κάθε χώρας, θα συζητήσουν για επιτυχημένα μοντέλα, και θα προσπαθήσουν να δώσουν απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα του τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον τουρισμό στη «νέα κανονικότητα». Η συζήτηση θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

Μεταξύ άλλων, θέματα που θα συζητηθούν αφορούν:

- Advertisement -

– Εξέλιξη και αναμενόμενο αποτέλεσμα εμβολιαστικού προγράμματος

– Πιστοποιητικά εμβολιασμού και τρόπος χρήσης

– Υγειονομικά πρωτόκολλα

– Η περίπτωση του Ισραήλ

– Τουριστικές κρατήσεις και προβλέψεις για την εξέλιξη τους

– Νέες ταξιδιωτικές συνθήκες και μετασχηματισμός της οικονομίας

 

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ και της «Marketing Greece S.A.» Γιάννης Ρέτσος, ο Antonio Barreca Γενικός Διευθυντής της Ιταλικής Ένωσης Ταξιδιωτικής και Τουριστικής Βιομηχανίας, Federturismo, ο Marco Celani, διευθύνων Σύμβουλος της “Italianway S.p.A.”, του κύριου ιταλικού δικτύου διαχειριστών ακινήτων, ο Χρήστος Στεργίου Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας πολυτελών ταξιδιών TrueTrips και ιδιοκτήτης του Petra Hotel &suites στην Πάτμο. Την συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Χριστίνα Πουτέτση αρθρογράφος στην ιστοσελίδα ανάλυσης ειδήσεων “PROTAGON”.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το τυρί που έχει μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό της γρίπης των πτηνών

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της μελέτης του Πανεπιστημίου Cornell

Γάλα σόγιας: Επίσημη προειδοποίηση για σοβαρό κίνδυνο – Σύσταση να μην χρησιμοποιούνται προϊόντα σόγιας σε εστιατόρια!

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας συνιστούν την αποφυγή προϊόντων σόγιας από τη μαζική εστίαση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα