Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΣΕΤΕ: online συζήτηση για το μέλλον του τουρισμού και τα νέα δεδομένα στον κλάδο μετά την πανδημία.

ΑρχικήΝέαΣΕΤΕ: online συζήτηση για το μέλλον του τουρισμού και τα νέα δεδομένα στον κλάδο μετά την πανδημία.
spot_img

cibum team

 Ο τουριστικός κλάδος συνεισφέρει πάνω από το 13% και 21% του ιταλικού και ελληνικού ΑΕΠ αντίστοιχα, με τη δραστηριότητα στον κλάδο να έχει μειωθεί κατά 80% τον τελευταίο χρόνο. Μπορεί όμως να ανακάμψει; Oι Σύλλογοι Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Stanford της Ελλάδας και της Ιταλίας σας προσκαλούν σε μία διαδικτυακή ομιλία με ένα πάνελ διακεκριμένων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, στον επιχειρηματικό χώρο, καθώς και στη δημόσια διοίκηση. Οι ομιλητές θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την προσέγγιση της κάθε χώρας, θα συζητήσουν για επιτυχημένα μοντέλα, και θα προσπαθήσουν να δώσουν απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα του τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον τουρισμό στη «νέα κανονικότητα». Η συζήτηση θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

Μεταξύ άλλων, θέματα που θα συζητηθούν αφορούν:

– Εξέλιξη και αναμενόμενο αποτέλεσμα εμβολιαστικού προγράμματος

– Πιστοποιητικά εμβολιασμού και τρόπος χρήσης

– Υγειονομικά πρωτόκολλα

– Η περίπτωση του Ισραήλ

– Τουριστικές κρατήσεις και προβλέψεις για την εξέλιξη τους

– Νέες ταξιδιωτικές συνθήκες και μετασχηματισμός της οικονομίας

 

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ και της «Marketing Greece S.A.» Γιάννης Ρέτσος, ο Antonio Barreca Γενικός Διευθυντής της Ιταλικής Ένωσης Ταξιδιωτικής και Τουριστικής Βιομηχανίας, Federturismo, ο Marco Celani, διευθύνων Σύμβουλος της “Italianway S.p.A.”, του κύριου ιταλικού δικτύου διαχειριστών ακινήτων, ο Χρήστος Στεργίου Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας πολυτελών ταξιδιών TrueTrips και ιδιοκτήτης του Petra Hotel &suites στην Πάτμο. Την συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Χριστίνα Πουτέτση αρθρογράφος στην ιστοσελίδα ανάλυσης ειδήσεων “PROTAGON”.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα