Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
30.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στη CVC Capital Partners τα ζυμαρικά Panzani έναντι 550 εκατ. € !!!

ΑρχικήΝέαΣτη CVC Capital Partners τα ζυμαρικά Panzani έναντι 550 εκατ. € !!!
spot_img

cibum team

Η εταιρεία Ebro θα πουλήσει τη μονάδα ζυμαρικών και σάλτσας Panzani με έδρα τη Γαλλία, έναντι 550 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ebro Foods συμφώνησε να πουλήσει τις επιχειρήσεις ξηρών ζυμαρικών, κουσκούς, σάλτσες και σιμιγδάλι Panzani στη Γαλλία στη CVC Capital Partners VIII, σε μια συναλλαγή αξίας 550 εκατομμυρίων ευρώ.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τα εμπορικά σήματα Panzani, Ferrero, Regia, Zakia και Le Renard, καθώς και τις αντίστοιχες μονάδες παραγωγής και τους μύλους.

Ωστόσο, οι επιχειρήσεις φρέσκων ζυμαρικών και ρυζιού – συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων Lustucru Selection και Taureau Ailé ​​- θα διαχωριστούν από τη μονάδα και θα παραμείνουν στην Ebro.

Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, η επιχείρηση θα παραμείνει στην έδρα της Λυών της Γαλλίας, χωρίς να επηρεαστούν οι εργαζόμενοι. Η μονάδα σημείωσε κύκλο εργασιών 470 εκατ. Ευρώ το 2020 και απασχολεί σήμερα 750 άτομα.

Η συμφωνία σηματοδοτεί ένα άλλο στρατηγικό βήμα από την Ebro για την περαιτέρω ενίσχυση και επέκταση των premium, φρέσκων ζυμαρικών και έρχεται μετά από μια σειρά εκποιήσεων που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία ζυμαρικών της στη Βόρεια Αμερική.

Τον Δεκέμβριο του 2020, η θυγατρική της Ebro Riviana Foods πούλησε το χαρτοφυλάκιο ζυμαρικών με επωνυμία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των San Giorgio και Creamette στην TreeHouse Foods, ενώ η εταιρεία ολοκλήρωσε πρόσφατα την εκποίηση της μάρκας των ζυμαρικών Ronzoni.

Νωρίτερα μέσα στο έτος, η Ebro πούλησε την επιχείρηση ξηρών ζυμαρικών Catelli στον Καναδά, στην Barilla.

Η τελευταία συμφωνία της Ebro αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, με την έγκριση εκπροσώπων των εργαζομένων, μετόχων και ρυθμιστικών φορέων.

Πηγή: foodbevmedia

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ο “πόλεμος” του μπαλσάμικου: Η Ιταλία μηνύει τη Σλοβενία για το παραδοσιακό ξύδι

Η Ιταλία κινεί διαδικασίες για να μονοπωλήσει και να διεκδικήσει την αυθεντικότητα του παραδοσιακού ξιδιού της και να υπερασπιστεί τον όρο «βαλσάμικο ξύδι της Μόντενα».

Η EFSA διατυπώνει συστάσεις για τη βελτίωση της καλής διαβίωσης των εκτρεφόμενων χοίρων

Η EFSA δημοσίευσε επιστημονική γνώμη σχετικά με την καλή μεταχείριση των χοίρων στην εκμετάλλευση, η πρώτη από τις διάφορες γνωμοδοτήσεις σχετικά με την καλή μεταχείριση των ζώων που θα εκδοθεί το επόμενο έτος στο πλαίσιο της στρατηγικής «Από το αγρόκτημα στο πιάτο».

Η σηψαιμία μπορεί να είναι μια δαπανηρή συνέπεια των τροφιμογενών ασθενειών – Στην κορυφή Shigella και Τοξόπλασμα

Μερικές φορές οι τροφιμογενείς λοιμώξεις από βακτήρια, ιούς ή παράσιτα μπορούν να οδηγήσουν σε σήψη, οδηγώντας σε σοβαρές και δυνητικά θανατηφόρες επιπλοκές.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα