Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σύσταση νέας εταιρείας από την Flexopack στην Ιρλανδία.

ΑρχικήΝέαΣύσταση νέας εταιρείας από την Flexopack στην Ιρλανδία.
spot_img

cibum team


 Η διοίκηση της εταιρείας Flexopack ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην σύσταση νέας εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία «Flexopack Ireland Limited» στο Δουβλίνο, στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Η νέα αυτή εμπορική εταιρεία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την κυπριακή θυγατρική Flexopack International Limited και η λειτουργική της οργάνωση και δράση, θα εκκινήσει και υλοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

 Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η σύσταση της εν λόγω νέας εταιρείας εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου για την στοχευμένη διεύρυνση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του παγκοσμίου δικτύου διανομής και διάθεσης των προϊόντων αυτού και αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση και ουσιαστική επέκταση της παρουσίας του στην αγορά της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και στην πληρέστερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης γεωγραφικής αγοράς μέσω της εμπειρίας και τεχνογνωσίας του Ομίλου.

Η κύρια αγορά της FLEXOPACK είναι η βιομηχανία τροφίμων, με έμφαση στο κρέας, τα πουλερικά, το τυρί και τα ψάρια. Άλλες αγορές περιλαμβάνουν τη βιομηχανία εκτύπωσης / μετατροπής και τη συσκευασία προϊόντων προσωπικής φροντίδας.  FLEXOPACK είναι ένας μεγάλος ευρωπαίος κατασκευαστής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή co-extrusion φιλμς με ιδιότητες διαπερατότητας στο οξυγόνο. Η εταιρεία διαθέτει μια ισχυρή τεχνική βάση στην εξώθηση, την κατασκευή σακουλών συσκευασίας κενού και την εκτύπωση.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα