Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σύσταση νέας εταιρείας από την Flexopack στην Ιρλανδία.

ΑρχικήΝέαΣύσταση νέας εταιρείας από την Flexopack στην Ιρλανδία.
spot_img

cibum team


 Η διοίκηση της εταιρείας Flexopack ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην σύσταση νέας εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία «Flexopack Ireland Limited» στο Δουβλίνο, στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Η νέα αυτή εμπορική εταιρεία ελέγχεται εξ ολοκλήρου από την κυπριακή θυγατρική Flexopack International Limited και η λειτουργική της οργάνωση και δράση, θα εκκινήσει και υλοποιηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

 Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η σύσταση της εν λόγω νέας εταιρείας εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου για την στοχευμένη διεύρυνση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του παγκοσμίου δικτύου διανομής και διάθεσης των προϊόντων αυτού και αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση και ουσιαστική επέκταση της παρουσίας του στην αγορά της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, καθώς και στην πληρέστερη, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση της συγκεκριμένης γεωγραφικής αγοράς μέσω της εμπειρίας και τεχνογνωσίας του Ομίλου.

Η κύρια αγορά της FLEXOPACK είναι η βιομηχανία τροφίμων, με έμφαση στο κρέας, τα πουλερικά, το τυρί και τα ψάρια. Άλλες αγορές περιλαμβάνουν τη βιομηχανία εκτύπωσης / μετατροπής και τη συσκευασία προϊόντων προσωπικής φροντίδας.  FLEXOPACK είναι ένας μεγάλος ευρωπαίος κατασκευαστής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή co-extrusion φιλμς με ιδιότητες διαπερατότητας στο οξυγόνο. Η εταιρεία διαθέτει μια ισχυρή τεχνική βάση στην εξώθηση, την κατασκευή σακουλών συσκευασίας κενού και την εκτύπωση.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελλάδα: 4 στα 10 τυροκομεία στη Θεσσαλία και τα Γρεβενά δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα! Τι αποκάλυψαν έλεγχοι του ΕΦΕΤ

\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.

Τροφική δηλητηρίαση από παγωτό

Πως θα καταλάβετε ότι το παγωτό σας έχει χαλάσει.

Σάλος με το Μεταλλικό Νερό: Μόλις 4 από τα 18 δείγματα δεν είχαν ίχνη φυτοφαρμάκων!

Οι εταιρείες δηλώνουν άγνοια και ρίχνουν την ευθύνη στις κρατικές υπηρεσίες που ορίζουν περιορισμένους ελέγχους για πολύ συγκεκριμένα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα