Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, 2025
12.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα 10 φαγητά που έδωσαν στην ελληνική κουζίνα την πρωτιά, στα βραβεία του Taste Atlas (και δεν είναι ο μουσακάς!)

ΑρχικήΝέαΤα 10 φαγητά που έδωσαν στην ελληνική κουζίνα την πρωτιά, στα βραβεία του Taste Atlas (και δεν είναι ο μουσακάς!)
spot_img

Η ελληνική είναι η καλύτερη κουζίνα του κόσμου στα βραβεία Taste Atlas 2024-2025.

Ως καλύτερη κουζίνα του κόσμου αναδείχτηκε η ελληνική στα βραβεία του Taste Atlas για το 2024-2025, αφήνοντας πίσω της φαβορί όπως η Ιταλία και η Γαλλία.

Σύμφωνα με το Taste Atlas, η ελληνική κουζίνα έχει τις υψηλότερες βαθμολογίες από χρήστες σε: Ολλανδία, Γερμανία, Ισπανία, ΗΠΑ, Πολωνία, Ελβετία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία, Καναδά, Τουρκία.

Τα ελληνικά φαγητά με την κορυφαία βαθμολογία στο Taste Atlas

Οι 20 κορυφαίες κουζίνες στον κόσμο

Μετά την Ελλάδα, στη δεύτερη θέση ακολουθεί η ιταλική κουζίνα, στην τρίτη η μεξικάνικη και στην τέταρτη η ισπανική. Αναλυτικά οι 20 κορυφαίες κουζίνες στον κόσμο:

  • Ελλάδα
  • Ιταλία
  • Μεξικό
  • Ισπανία
  • Πορτογαλία
  • Τουρκία
  • Ινδονησία
  • Γαλλία
  • Ιαπωνία
  • Κίνα
  • Πολωνία
  • Ινδία
  • ΗΠΑ
  • Περού
  • Σερβία
  • Βραζιλία
  • Κροατία
  • Κολομβία
  • Βιετνάμ
  • Ουγγαρία

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα κατακλύζουν τη ζωή μας – Ποιος θα αναλάβει δράση;

Η αντιμετώπιση των επιπτώσεων των υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων απαιτεί δραστικές πολιτικές.

Το μαύρο ψωμί είναι το ίδιο με το ψωμί ολικής αλέσεως;

Ξεδιαλύνοντας την παρανόηση που υπάρχει - Πως να ξεχωρίσετε το μαύρο ψωμί από το ψωμί ολικής άλεσης.

Τα φθηνότερα ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα έχουν περισσότερη ζάχαρη – Αναλύσεις της Foodwatch σε 400 προϊόντα

Τα φθηνότερα προϊόντα περιέχουν συχνά υψηλότερα επίπεδα ζάχαρης, ενώ τα ακριβότερα τείνουν να είναι λιγότερο γλυκά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο