Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
11.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs συμμετέχουν στη FOOD EXPO Greece 2023 

ΑρχικήΝέαΤα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs συμμετέχουν στη FOOD EXPO Greece 2023 
spot_img

Θα παρουσιάσει το καινοτόμο σύστημα ελέγχου ποιότητας του ελαιολάδου NMR, σε λιγότερο από 15 λεπτά, αλλά και τη μέθοδο ανίχνευσης των χημικών ουσιών PFAS.

Τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs, τα διαπιστευμένα εργαστήρια του κορυφαίου Οργανισμού Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων TÜV AUSTRIA Hellas, συμμετέχουν δυναμικά στη FOOD EXPO Greece 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 18 με 20 Μαρτίου 2023 στο Metropolitan Expo.

Η ομάδα των TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs θα βρίσκεται στο περίπτερό της Hall 1, Stand F45, με στόχο να ενημερώσει παραγωγούς, παρασκευαστές, αλλά και όλους τους εκπροσώπους της αλυσίδας των τροφίμων, σχετικά με τις εργαστηριακές αναλύσεις που παρέχει στους κλάδους των τροφίμων και των ποτών.

Ειδικότερα, θα παρουσιάσει το καινοτόμο σύστημα ελέγχου ποιότητας του ελαιολάδου NMR, το οποίο περιλαμβάνει αναλύσεις ποιότητας, γνησιότητας, προέλευσης και οργανοληπτικής εκτίμησης, σε λιγότερο από 15 λεπτά, αλλά και τη μέθοδο ανίχνευσης των χημικών ουσιών PFAS (υπερφθοριωμένες αλκυλιωμένες ουσίες) που πραγματοποιείται στα εργαστήρια της σύμφωνα με τα νέα όρια που έχουν τεθεί με τον ΕΚ 2022/2038 και είναι σε ισχύ από 01/01/2023.

Επιπρόσθετα, θα ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους σχετικά με το νέο κανονισμό της Ε.Ε. 2117/2021, ο οποίος αφορά τη διατροφική δήλωση και την υποχρεωτική αναγραφή των αλλεργιογόνων στα αμπελοοινικά προϊόντα. Τέλος, θα πραγματοποιήσει ενημέρωση σχετικά με τις πιστοποιήσεις που αφορούν τον κλάδο των τροφίμων και ποτών αλλά και την παρεχόμενη εκπαίδευση για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, διευρύνουν με όχημα την καινοτομία το πεδίο των παρεχόμενων αναλύσεών τους με σκοπό να διαθέτουν ολοκληρωμένα σχήματα ελέγχου. Γνωρίστε από κοντά την εξειδικευμένη ομάδα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs στη FOOD EXPO Greece 2023!

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs αποτελούνται από 4 εργαστήρια δοκιμών, τρία στην Ελλάδα, και ένα στην Κύπρο. Η εταιρία εφαρμόζει διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας σε συμμόρφωση με τα πρότυπα EN ISO 17025:2017 και 9001:2015, με το πεδίο διαπίστευσης (ΕΣΥΔ, ΚΟΠΠ), να διευρύνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Εκτός από την άδεια διενέργειας αναλύσεων σε συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά από τον ΕΟΦ, το εργαστήριο είναι αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (COI), την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βιομηχανίας Ελαιοτριβείων (FEDIOL) και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γαλακτοκομικών Προϊόντων (FIL-IDF). Τέλος, το εργαστήριο δραστηριοποιείται παράλληλα στην εμπορία εξοπλισμού και αναλώσιμων ποιοτικού ελέγχου, με τις αντιπροσωπείες διεθνών οίκων όπως, η Neogen, η Gold Standard Diagnostics, η Biosan, η  Generon S.p.A., κ.α.


Στο εργαστήριο της Κύπρου, λειτουργεί τμήμα παραγωγής Πιστοποιημένων Υλικών Αναφοράς (CRMs) και Ειδικών Μιγμάτων Αλάτων (QuEChERS) τα οποία και εμπορευόμαστε διεθνώς καλύπτοντας τις ανάγκες διάφορων εργαστηρίων ποιοτικού ελέγχου των επιχειρήσεων τροφίμων αλλά και λοιπών ιδιωτικών και δημόσιων αναλυτικών εργαστηρίων.

www.foodallergenslab.com

www.tuvaustriahellas.gr

www.tuvaustria.academy

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων: Καινοτόμα πλατφόρμα ενημέρωσης για την νομοθεσία τροφίμων

Η νέα Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού για την Νομοκανονιστική Συμμόρφωση, βοηθά τις επιχειρήσεις, όχι μόνο να γνωρίζουν αλλά και να προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα στην ισχύουσα νομοθεσία.

ΕΕ: Αυστηρά μέτρα για την πάταξη “ψευδοοικολογικών” ισχυρισμών στις ετικέτες

Το 53,3 % των περιβαλλοντικών ισχυρισμών στην ΕΕ διαπιστώθηκε ότι είναι ασαφείς, παραπλανητικοί ή αβάσιμοι και το 40 % ατεκμηρίωτοι.

Viral η τάση κατανάλωσης σκυλοτροφής – Έντονες αντιδράσεις – Πάνω από 24 εκ. προβολές

Σύμφωνα με έναν fitness influencer, η τροφή για σκύλους έχει πολύ υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης. Αλλά κάνει να την καταναλώνουν οι άνθρωποι;
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα