Μετάβαση στο περιεχόμενο
Κυριακή, 16 Μαρτίου, 2025
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πόσο καφέ χρειαζόμαστε για να αισθανθούμε παραγωγικοί;

ΑρχικήΝέαΠόσο καφέ χρειαζόμαστε για να αισθανθούμε παραγωγικοί;
spot_img

Μια έρευνα διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι χρειάζονται αρκετό καφέ για να αισθάνονται παραγωγικοί.

Oι άνθρωποι που πίνουν καφέ πολλές φορές δεν θέλουν κανένας να τους μιλάει μέχρι την πρώτη τους γουλιά και η μέρα τους συνεχίζει με πολλά φλιτζάνια ακόμα.

- Advertisement -

Αλλά πόσο πραγματικά κομμάτι της ζωής μας αποτελεί ο καφές;

Τον Απρίλιο, η εταιρεία έρευνας αγοράς OnePoll διεξήγαγε μια έρευνα σε 2.050 υπαλλήλους γραφείου με έδρα τις ΗΠΑ για λογαριασμό της επωνυμίας συστημάτων ζεστών ροφημάτων, Flavia, τα αποτελέσματα της οποίας διαβάσαμε στο Food&Wine.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο καφές μάλλον έχει γίνει μέρος της ζωής μας περισσότερο και από το φαγητό μερικές φορές, αφού το 66% των ερωτηθέντων χαρακτήρισαν μια ζεστή κούπα ως το πρώτο ποτό της μέρας τους, ενώ ένα 47% θα πιεί και έναν κρύο καφέ και μόλις φτάσει στη δουλειά του.

Μια κούπα καφέ είναι από ότι φαίνεται must για να ξεκινήσει μια εργάσιμη ημέρα, με το 59% των ερωτηθέντων να λέει ότι συνιστά μέρος της πρωινής ρουτίνας τους – ειδικά αν αυτή περιλαμβάνει πρωινό ξύπνημα. 

Μια συνήθεια των εργαζομένων σε γραφεία με το που κάτσουν στην καρέκλα τους είναι να ξεκινούν τη μέρα τους με την οργάνωση (60%) και την ενημέρωση των email τους (55%). Αλλά η πλειοψηφία (77%) χρειάζεται δύο ή περισσότερα φλιτζάνια για να αρχίσει να αισθάνεται παραγωγική. Επιπλέον, σχεδόν το ένα τέταρτο (24%) των ερωτηθέντων δήλωσε ότι χρειαζόταν τον περισσότερο καφέ τις Δευτέρες και πιστέψτε μας…καταλαβαίνουμε.

Μιας και η έρευνα έγινε στις ΗΠΑ, αξίζει να αναφερθεί πως τα περισσότερα εργασιακά περιβάλλοντα διαθέτουν δωρεάν ροφήματα για τους εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένου και του καφέ, γεγονός που θεωρείται πως αυξάνει την παραγωγικότητα

. Με αυτά τα δεδομένα, ίσως ο δωρεάν καφές να είναι κάτι που να θέλουν να εξετάσουν οι εταιρείες που θέλουν να αυξήσουν τις επιδόσεις τους ή έχουν πολλή δουλειά.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία

Νωπό Γάλα: Άγνοια κινδύνου των καταναλωτών για μόλυνση από γρίπη των πτηνών

Πολλοί καταναλωτές δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο μόλυνσης από γρίπη των πτηνών καταναλώνοντας νωπό γάλα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα