Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τέσσερις στους πέντε αγοράζουν κρασί με κριτήριο την ετικέτα!

ΑρχικήΝέαΚαταναλωτήςΤέσσερις στους πέντε αγοράζουν κρασί με κριτήριο την ετικέτα!
spot_img

Διαδικτυακή έρευνα σε 1.800 λάτρεις του κρασιού έδειξε πως τέσσερις στους πέντε οινοπότες επηρεάζεται για τη επιλογή οίνου από την εμφάνιση της ετικέτας!

Περίπου το 85% των ανθρώπων δήλωσαν ότι έχουν αγοράσει τουλάχιστον ένα μπουκάλι κρασί, κυρίως με βάση την εμφάνιση της ετικέτας, όπως αποκάλυψαν δεδομένα από την ηλεκτρονική αγορά κρασιού Vivino.

Όπως δημοσιεύει το The Drink Business, ο Paul Jones, διευθυντής κρασιού στη Vivino, σχολίασε: «Με τόσους πολλούς οινοπότες να παραδέχονται ότι βασίζονται στην εμφάνιση ενός μπουκαλιού ή μιας ετικέτας, είναι σαφές ότι μια καλά σχεδιασμένη ετικέτα μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή στον τρόπο με τον οποίο αγοράζουμε κρασί. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός χρησιμοποιείται από επωνυμίες σε πολλούς κλάδους για να τραβήξει την προσοχή. Όταν αντιμετωπίζετε το ράφι του κρασιού στο σούπερ μάρκετ, είναι εύκολο να αισθάνεστε συγκλονισμένοι για κάτι που απλά ξεχωρίζει.

«Ο τεράστιος όγκος των διαθέσιμων κρασιών σημαίνει ότι ένα άτομο δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ειδικός σε κάθε μπουκάλι, ανεξάρτητα από το πόσο καλά γνωρίζει τον κόσμο του κρασιού. Εκεί είναι που η συλλογική σοφία του πλήθους έρχεται πραγματικά από μόνη της και μπορεί μάι εντυπωσιακή ετικέτα να κάνει αίσθηση και να κεντρίσει την περιέργεια».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο