Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τέσσερις στους πέντε αγοράζουν κρασί με κριτήριο την ετικέτα!

ΑρχικήΝέαΚαταναλωτήςΤέσσερις στους πέντε αγοράζουν κρασί με κριτήριο την ετικέτα!
spot_img

Διαδικτυακή έρευνα σε 1.800 λάτρεις του κρασιού έδειξε πως τέσσερις στους πέντε οινοπότες επηρεάζεται για τη επιλογή οίνου από την εμφάνιση της ετικέτας!

Περίπου το 85% των ανθρώπων δήλωσαν ότι έχουν αγοράσει τουλάχιστον ένα μπουκάλι κρασί, κυρίως με βάση την εμφάνιση της ετικέτας, όπως αποκάλυψαν δεδομένα από την ηλεκτρονική αγορά κρασιού Vivino.

Όπως δημοσιεύει το The Drink Business, ο Paul Jones, διευθυντής κρασιού στη Vivino, σχολίασε: «Με τόσους πολλούς οινοπότες να παραδέχονται ότι βασίζονται στην εμφάνιση ενός μπουκαλιού ή μιας ετικέτας, είναι σαφές ότι μια καλά σχεδιασμένη ετικέτα μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή στον τρόπο με τον οποίο αγοράζουμε κρασί. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός χρησιμοποιείται από επωνυμίες σε πολλούς κλάδους για να τραβήξει την προσοχή. Όταν αντιμετωπίζετε το ράφι του κρασιού στο σούπερ μάρκετ, είναι εύκολο να αισθάνεστε συγκλονισμένοι για κάτι που απλά ξεχωρίζει.

«Ο τεράστιος όγκος των διαθέσιμων κρασιών σημαίνει ότι ένα άτομο δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ειδικός σε κάθε μπουκάλι, ανεξάρτητα από το πόσο καλά γνωρίζει τον κόσμο του κρασιού. Εκεί είναι που η συλλογική σοφία του πλήθους έρχεται πραγματικά από μόνη της και μπορεί μάι εντυπωσιακή ετικέτα να κάνει αίσθηση και να κεντρίσει την περιέργεια».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο